Η ομορφιά δεν είναι απλή υπόθεση, καθώς τα καλλυντικά που χρησιμοποιούμε πρέπει να είναι κορυφαίας ποιότητας ώστε να εξασφαλίσουμε το βέλτιστο αποτέλεσμα.

Το newsbeast.gr σε συνεργασία με την εταιρεία «Les Naturelles» διοργανώνει μεγάλο διαγωνισμό και χαρίζει 1 πλήρες σετ προϊόντων περιποίησης και ομορφιάς, συνολικής αξίας 484 ευρώ, σε 3 τυχερές αναγνώστριες.

Τα προϊόντα Les Naturelles που κάθε σετ περιλαμβάνει είναι τα εξής:

– Γαλάκτωμα καθαρισμού

– Lotion καθαρισμού

– Ενισχυμένος ορός περιποίησης

– Ορός κατά της κυτταρίτιδας (Cellulite Control)

– Intensive bust lift (ορός περιποίησης στήθους)

– Σετ μακιγιάζ που περιλαμβάνει μια μάσκαρα, ένα μολύβι ματιών και ένα κραγιόν

Η «Les Naturelles», η οποία εδρεύει από το 1978 στην καρδιά της Ευρώπης, επωφελείται από ένα σημαντικό αριθμό πλεονεκτημάτων: υψηλό επίπεδο επιστημονικής τεχνογνωσίας, τεχνική κατάρτιση τελευταίας τεχνολογίας, απαράμιλλο επαγγελματισμό και αποτελεσματικότητα, συνεχή αναζήτηση για τελειότητα, δημιουργικότητα και επιθυμία για καινοτομία.

Σκοπός της είναι να ικανοποιήσει κάθε γυναικεία επιθυμία για ευεξία και για ανάδειξη της ομορφιάς της. Προσηλυτισμένη στην επίτευξη αυτού του στόχου, η εταιρία προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες, ένα πραγματικά «εξειδικευμένο πακέτο» σύγχρονων, καινοτόμων προϊόντων, τα οποία είναι κατάλληλα για τις ανάγκες κάθε χρήστη. Τα προϊόντα περιποίησης προσώπου «Les Naturelles» ανταποκρίνονται με ακρίβεια στις ανάγκες του δέρματός σας και προσφέρουν αποτελεσματικές λύσεις για θέματα που σας ενδιαφέρουν.

Στα ελβετικά εργαστήρια της «Les Naturelles» αναπτύσσονται, βάση της πολυετούς εμπειρίας, προϊόντα που ακολουθούν τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο της κοσμετολογίας. Τα προϊόντα αυτά είναι κατάλληλα για κάθε τύπο δέρματος.

Οι εντυπωσιακά καλοδιατηρημένοι χώροι και η αυστηρή νομοθεσία της χώρας , προτρέπει σεβασμό στο περιβάλλον, τήρηση των κανόνων δεοντολογίας και έλεγχο της ασφάλειας χρήσης των προϊόντων. Τα καλλυντικά παρασκευάζονται από αβλαβή, μη ζωικά συστατικά και δεν περιέχουν ορυκτέλαιο.

Λάβετε και εσείς μέρος στο διαγωνισμό για να έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε ένα από τα 3 σετ προϊόντων περιποίησης και ομορφιάς, συνολικής αξίας 484 ευρώ της «Les Naturelles».

Έναρξη διαγωνισμού: 25/05/2012
Λήξη διαγωνισμού: 04/06/2012
Αριθμός βασικών νικητών: 3
Αριθμός αναπληρωματικών νικητών: 3

Οι νικητές είναι οι εξής :

ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΔΕΛΗΜΗΤΡΟΥ
ΝΑΤΑΣΑ ΠΑΣΧΑΛΗ
ΕΛΕΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ