Σχεδόν 45 ημέρες πριν την εκκίνηση του Ράλλυ Ακρόπολις (8-11/9) οι Μάνος και Κώστας Στεφανής ταξίδεψαν στην Ιταλία, ώστε να πραγματοποιήσουν τα πρώτα τους χιλιόμετρα με το Hyundai i20 N Rally2 που θα μοιραστούν στον αγώνα.

Η «γνωριμία» γιού και πατέρα Στεφανή με το νέο αυτοκίνητο και τους ανθρώπους της GB Motors, ομάδας που έχει αναλάβει την προετοιμασία και τεχνική υποστήριξη της συμμετοχής, έγινε στην χωμάτινη πίστα «Ravenna International Off Road Circuit», η οποία βρίσκεται ανατολικά της Μπολόνια. Αρχικά, η διαδικασία περιλάμβανε την εύρεση της ιδανικής θέσης οδήγησης για τον Μάνο, καθώς και της πλέον πρακτικής θέσης συνοδηγού, για τον Κώστα Στεφανή.

Αμέσως μετά, το πλήρωμα πραγματοποίησε τα πρώτα του αγωνιστικά χιλιόμετρα με το Hyundai i20 N Rally2, αποκομίζοντας θετικές εντυπώσεις τόσο από το αυτοκίνητο, όσο και από τη συνολική λειτουργία της ομάδας GB Motors.

Από τα πρώτα χιλιόμετρα, ο Μάνος Στεφανής ξεχώρισε τη φιλικότητα του Hyundai i20 N Rally2, ενώ ο Κώστας Στεφανής δεν παρέλειψε να αναφέρει την τεράστια τεχνολογική εξέλιξη, που ενσωματώνουν τα αγωνιστικά των συγκεκριμένων προδιαγραφών.

Η εξοικείωση του Ελληνικού πληρώματος με το αυτοκίνητο θα συνεχιστεί λίγες ημέρες πριν από την εκκίνηση του εθνικού μας αγώνα, με ακόμη μία ημέρα δοκιμών, αυτή τη φορά στη χώρα μας. Χορηγοί της συμμετοχής των Μάνου και Κώστα Στεφανή στο Ράλι Ακρόπολις, είναι η Hyundai Hellas και η Coral A.E. – Shell Licensee.