Άνθρωποι της General Motors (Opel & Chevrolet), στο πλαίσιο της έκθεσης της Γενεύης, ανέφεραν στους δημοσιογράφους ότι το νέο Chevrolet Bolt EV concept, που είχε παρουσιαστεί στο Σαλόνι του Ντιτρόιτ είναι πολύ πιθανό να έρθει και στην Ευρώπη το 2017, με το «ταμπελάκι» της Opel, αφού η Chevrolet δεν θα δραστηριοποιείται πλέον στη Γηραιά Ήπειρο.

Πιο συγκεκριμένα, το νέο Chevrolet Bolt EV, όπως είχαμε αναφέρει κατά την παρουσίασή του, είναι ένα αμιγώς ηλεκτρικό πρωτότυπο μοντέλο, που διαθέτει σύμφωνα με την εταιρεία μεγάλη αυτονομία φόρτισης της τάξης των 322 χλμ., ενώ η πρόθεση της Chevrolet είναι -όταν βγει στην παραγωγή το εν λόγω όχημα- να μην κοστίζει πάνω από 22.500 ευρώ.

Επιπλέον για το Chevrolet Bolt EV να σημειώσουμε ότι έχει κατασκευαστεί από ελαφριά υλικά όπως αλουμίνιο, ανθρακόνημα, μαγνήσιο και… συρματόπλεγμα. Η αεροδυναμική του είναι προηγμένη, ενώ τα φώτα του διαθέτουν τεχνολογία LED.

Τέλος, το εσωτερικό του Bolt EV είναι ευρύχωρο, καθώς υπάρχουν λεπτά καθίσματα σε αλουμινένιες βάσεις, ενώ στην αρκετά φουτουριστική του καμπίνα εντυπωσιάζει η τεράστια (10 ιντσών) οθόνη αφής και η μεγάλη γυάλινη οροφή του.

Πηγή: autotriti.gr