Και ποιος δεν θυμάται το πρώτο του όχημα; Ίσως να μάζευες από μικρός χρήματα για να μπορέσεις να αποκτήσεις έναν παλιό μεταχειρισμένο για τις πρώτες σου βόλτες, μέχρι να καταφέρεις να αποκτήσεις πλέον κάτι καλύτερο. Ίσως να χρησιμοποιούσες για καιρό το αυτοκίνητο της οικογένειας, μέχρι να μεταπηδήσεις στο αποκλειστικά δικό σου. Ίσως βέβαια και να μην το πολύ θυμάσαι διότι από τότε έχεις αλλάξει αρκετά οχήματα, καθώς οι ανάγκες συνεχώς αλλάζουν όπως και εσύ.

Αυτοκίνητα μπορεί να άλλαξες πολλά και να μην μοιάζουν καθόλου με αυτό που οδηγείς τώρα. Όσο διαφορετικά και αν ήταν στο μοντέλο, το χρώμα, τα κυβικά κ.α ένα πράγμα παρέμενε το ίδιο… η εταιρεία που εμπιστεύεσαι για την ασφάλεια του αυτοκινήτου σου. Ό,τι όχημα και να είχες, την ασφάλεια του την εμπιστεύεσαι μόνο στην Εθνική Ασφαλιστική. Διότι με 130 έτη εμπειρία στο χώρο, η Εθνική Ασφαλιστική γνωρίζει καλά να καλύπτει τις ασφαλιστικές ανάγκες των Ελλήνων οδηγών.

Η Εθνική Ασφαλιστική με την ηγετική της θέση στην ελληνική ασφαλιστική αγορά προσφέρει ολοκληρωμένα προγράμματα που καλύπτουν ουσιαστικές ανάγκες ασφάλισης. Πρόκειται για προγράμματα που στοχεύουν στον έξυπνο συνδυασμό πλήθους καλύψεων με προσιτό κόστος και προσφέρουν ευελιξία επιλογής στις μεταβαλλόμενες ανάγκες των ασφαλισμένων .

Έτσι, όποια και να είναι η ανάγκη σου κάθε φορά η Εθνική Ασφαλιστική έχει τον τρόπο να την καλύψει. Ειδικά για τις ανάγκες ενός σύγχρονου οδηγού, όπως εσύ. Αν επικοινωνήσει κανείς με τον ασφαλιστικό διαμεσολαβητή, επισκεφτεί τα υποκαταστήματα της Εθνικής Ασφαλιστικής, ένα κατάστημα την Εθνικής Τράπεζας, ή διαδικτυακά στο ethnikiprotect.gr θα βρει τρία ολοκληρωμένα προγράμματα ασφάλισης οχημάτων (για αυτοκίνητα Ε.Ι.Χ. και μοτοσυκλέτες) που εξασφαλίζουν προστασία και σιγουριά. Τα προγράμματα «Auto [Protect]» προσφέρουν τρία πακέτα με διαφορετικές  προσφερόμενες καλύψεις και κόστος, τα οποία συνοδεύονται όμως από κάποιες κοινές δυνατότητες.

Αναλυτικότερα τα τρία προγράμματα «Auto [Protect είναι τα εξής:

Πρόκειται για μία οικονομικά προσιτή λύση, που περιλαμβάνει ιδιαίτερα προνόμια για όσους ενδιαφέρονται για τη βασική ασφαλιστική κάλυψη. Με το συγκεκριμένο πρόγραμμα έχει κανείς την υποχρεωτική από το νόμο ασφάλιση αστικής ευθύνης του ιδιωτικής χρήσης αυτοκινήτου ή και μοτοσικλέτας, σε προνομιακή τιμή. Ταυτόχρονα απολαμβάνει μια σειρά από προεπιλεγμένες καλύψεις όπως η αποκατάσταση ζημιών από ανασφάλιστο όχημα και η εγγύηση ασφαλίστρου, καθώς και σημαντικές προαιρετικές καλύψεις που μπορεί να επιλέξει όπως προσωπικό ατύχημα οδηγού και θραύση κρυστάλλων χωρίς απαλλαγές στα συνεργαζόμενα συνεργεία για τα ιδιωτικής χρήσης αυτοκίνητα, νομική προστασία κ.ά.

Για όσους θέλουν να κάνουν ένα βήμα παραπάνω και να προστατέψουν το αυτοκίνητό τους από έκτακτους κινδύνους που μπορεί να προκύψουν όπως φυσικά φαινόμενα (χιονόπτωση, χαλαζόπτωση), πυρκαγιά αλλά και κλοπή τότε μπορούν να επιλέξουν το πρόγραμμα Auto [Protect] Extra. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επιπλέον νομική προστασία σε περίπτωση ατυχήματος αλλά και προαιρετικά την κάλυψη της θραύσης κρυστάλλων.

Για όσους ψάχνουν την πλήρη προστασία για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο για οτιδήποτε συμβεί στο όχημά τους, τότε το πρόγραμμα Auto [Protect] Premium έχει φτιαχτεί ειδικά γι’ αυτούς. Αφού περιλαμβάνει την κάλυψη των ιδίων ζημιών του αυτοκινήτου σας (μικτή ασφάλιση), συνεπεία τόσο ατυχήματος, όσο και κακόβουλων ενεργειών ή ζημιές του συνεπεία κλοπής του. Όσο αναφορά τα πρωτοκυκλοφορούντα οχήματα με αξία έως 50.000€, στο συγκεκριμένο πακέτο προσφέρεται επιπλέον ο όρος εγγύησης ασφαλιστικής αξίας, σύμφωνα με τον οποίο η Εθνική Ασφαλιστική αναλαμβάνει να καταβάλει το συνολικό κεφάλαιο για το οποίο είναι ασφαλισμένο το όχημα, για τα 3 πρώτα έτη ασφάλισης από την κυκλοφορία του, στις περιπτώσεις ολικής κλοπής ή ολικής καταστροφής από κινδύνους: πυρός, πυρός από τρομοκρατικές, ίδιες ζημιές (μικτή), ίδιες ζημιές σε περίπτωση κλοπής και ζημιές από ακραία φυσικά φαινόμενα.

Επιπλέον, με τα προγράμματα  «Αuto Protect Classic – Προνομιακή επιλογή» , Auto Protect Extra – Έξτρα κάλυψη»  και «Auto Protect Premium – Πλήρης προστασία» απολαμβάνετε τις παρακάτω δυνατότητες: 

  • Άμεση έκδοση ασφαλιστηρίου συμβολαίου για το πρόγραμμα Auto [Protect] Classic, με την καταβολή του αντίστοιχου ασφαλίστρου. Γρήγορη και απλή διαδικασία προασφαλιστικού ελέγχου για τα προγράμματα Auto [Protect] Extra & Premium, που παρέχονται για αυτοκίνητα. 
  • Ευελιξία ως προς τη διάρκεια ασφάλισης, με επιλογή τρίμηνης, τετράμηνης, εξάμηνης ή ετήσιας διάρκειας ασφαλιστηρίου συμβολαίου, βάσει των διαθέσιμων επιλογών ανά κανάλι διανομής. 
  • Αυτόματη πληρωμή ασφαλίστρων μέσω Internet και μέσω πάγιας εντολής, για την ανανέωση του ασφαλιστηρίου σας συμβολαίου. Πληρωμή των ασφαλίστρων εξάμηνης και ετήσιας διάρκειας μέσω πιστωτικών καρτών της ΕTΕ, με έως 12 άτοκες δόσεις, ανάλογα με τη διάρκεια. 
  • Οργανωμένη εξυπηρέτηση σε περίπτωση ατυχήματος. Φροντίδα Ατυχήματος, τοπική ρυμούλκηση, οδική βοήθεια (προαιρετική κάλυψη), συμμετοχή στο σύστημα φιλικού διακανονισμού ώστε ακόμα και σε περίπτωση μη υπαιτιότητάς σας, η αποζημίωση καταβάλλεται από την Εθνική Ασφαλιστική. Κάλυψη ζημιάς του οχήματός σας από ανασφάλιστο όχημα και Νομική Προστασία. 
  • Εγγύηση Ασφαλίστρου: Σε περίπτωση μέχρι και 2 ατυχημάτων το χρόνο, από υπαιτιότητά σας, δεν αυξάνεται το ασφάλιστρό σας.
This image has an empty alt attribute; its file name is gfhyugutyut.jpg

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα ασφάλισης της Εθνικής Ασφαλιστικής, μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης +302130318189 (από Ελλάδα και εξωτερικό) ή 18189 (από Ελλάδα) ή να επισκεφθείτε τον εταιρικό ιστότοπο: ethniki-asfalistiki.gr