Η online ασφάλεια αυτοκινήτου, τώρα είναι πιο φτηνή και εύκολη από ποτέ. Μάθε πως θα βρεις το συμβόλαιο που θες, με τις καλύψεις που θες, στην τιμή που το θες!

Ξέχνα τις ακριβές ασφάλειες αυτοκινήτου που σε κάλυπταν με τις ελάχιστες δυνατές καλύψεις. Η online ασφάλεια αυτοκινήτου είναι εδώ και αποτελεί τη μεγάλη επανάσταση στον χώρο της ασφάλισης, όπου την εμπιστεύονται εδώ και χρόνια πολλοί άνθρωποι.

Γιατί να την προτιμήσεις;

Σε σύγκριση με τον παραδοσιακό τρόπο ασφάλισης μέσω κάποιου γραφείου ή γνωστού, η online ασφάλεια αυτοκινήτου είναι πολύ πιο συμφέρουσα.

Αρχικά θα πρέπει να την προτιμήσεις γιατί:

  • Κοστίζει λίγο: Την αγοράζεις απευθείας από την εταιρεία, χωρίς διαμεσολάβηση 3ου, άρα και ανάγκη προμήθειας.
  • Βγαίνει άμεσα: Υπάρχουν πακέτα online ασφάλειας αυτοκινήτου που είναι έτοιμα σε λιγότερες από 24 ώρες. Έτσι την έχεις στη στιγμή χωρίς αναμονές και ακινητοποιημένο όχημα.
  • Είναι ευέλικτη: Μπορείς να τη διαμορφώσεις εύκολα και γρήγορα με τις καλύψεις που εσύ θες και χρειάζεσαι.
  • Ξέρεις τι αγοράζεις: Ναι θα έχεις όλο τον χρόνο που θες να διαβάσεις όλους τους όρους των καλύψεων χωρίς να χρειάζεται να περιμένει κάποιος.
  • Την κάνεις από το σπίτι σου: Ναι μπορείς να φτιάξεις ένα συμβόλαιο online ασφάλειας αυτοκινήτου από όποιον χώρο θες εσύ. Ακόμα και από το κινητό σου αραχτός στον καναπέ σου μόνο με ένα click!
  • Δεν διαφέρει από τα άλλα συμβόλαια: Ναι είναι ακριβώς η ίδια ασφάλεια αυτοκινήτου που αγόραζες και πριν με τη μόνη διαφορά όμως πως έχει όλα τα παραπάνω!

Πώς θα την αποκτήσω;

Η έρευνα αγοράς σου μπορεί να ξεκινήσει με δύο τρόπους.

Ο πρώτος είναι να επισκεφτείς απευθείας το site της εταιρείας που σε ενδιαφέρει και να δεις όλα τα διαθέσιμα πακέτα online ασφάλειας αυτοκινήτου, κάνοντας τις απαραίτητες τροποποιήσεις που θες.

Ο δεύτερος είναι να μπεις σε κάποια μεγάλη και έμπιστη πλατφόρμα (aggregator) που ειδικεύεται στις ασφάλειες αυτοκινήτου. Εκεί έχεις τη δυνατότητα να δεις όλα τα διαθέσιμα συμβόλαια online ασφάλειας αυτοκινήτου και να χρησιμοποιήσεις ψηφιακά εργαλεία για τη σύγκριση ώστε να βρεις την οικονομικότερη εταιρεία.

Εάν θες να μάθεις περισσότερα για την online ασφάλεια αυτοκινήτου, tips για τη συντήρηση του οχήματος σου, να είσαι ενημερωμένος για θέματα σχετικά με την οδήγηση και πολλά άλλα, επισκέψου το asfaleiaautokinitou.gr.