Η οικονομική μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου είναι πλέον γεγονός. Δες όλα όσα χρειάζεσαι για να βρεις και να αποκτήσεις το καλύτερο συμβόλαιο εύκολα και γρήγορα.

Εάν αναζητάς μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου, μην ετοιμάζεσαι να βάλεις το χέρι βαθιά στην τσέπη. Υπάρχουν τρόποι για να βρεις εξαιρετικά οικονομικά συμβόλαια αρκεί να ξέρεις μερικά έξυπνα κόλπα για να ρίξεις την τιμή.

Δες τα 5 tips για φτηνή μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου:

Έρευνα αγοράς

Όχι δεν είναι όλα τα συμβόλαια το ίδιο. Στην αγορά θα βρεις διάφορες τιμές για την μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου. Θα πρέπει λοιπόν να μπεις στη λογική της σύγκρισης ώστε να βρεις τα πιο οικονομικά συμβόλαια, αλλά και αυτά που προσφέρουν τις καλύτερες αποζημιώσεις.

Χρησιμοποίησε την απαλλαγή

Η απαλλαγή είναι ένας δείκτης που μπορεί να σε βοηθήσει να ρίξεις άμεσα το κόστος των ασφαλίστρων. Χρησιμοποίησε τον συνετά και δες την τιμή να πέφτει, χωρίς να χάνεις την ουσία της μικτής ασφάλειας αυτοκινήτου. Είναι πολύ σημαντικό να μην ενθουσιαστείς και αυξήσεις υπερβολικά την απαλλαγή.

Θέσε το σωστό ασφαλισμένο κεφάλαιο

Με απλά λόγια μην κάνεις λάθος στο κεφάλαιο που ασφαλίζεις, δηλαδή το πόσο κοστίζει το όχημα σου. Χρησιμοποίησε την τρέχουσα εμπορική αξία του μοντέλου. Εάν δεν την γνωρίζεις επικοινώνησε με την ασφαλιστική. Σχεδιάζοντας έξυπνα τη μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου και με τα σωστά νούμερα έχεις το ελάχιστο δυνατό κόστος και τις μέγιστες αποζημιώσεις.

Ετήσιο συμβόλαιο

Ναι όταν πας για ένα πραγματικό συμβόλαιο μικτής ασφάλειας αυτοκινήτου θα πας για 12μηνο. Τα ετήσια συμβόλαια είναι αυτά με τα χαμηλότερα ασφάλιστρα και σου προσφέρουν σιγουριά. Η δέσμευση μεταφράζεται ως έκπτωση και εσύ έχεις την καλύτερη δυνατή ασφάλιση, στην χαμηλότερη τιμή. Είναι ο τρόπος να κερδίζεις πολλά κάνοντας την έξυπνη κίνηση.

Κάνε την μόνος σου

Ο οικονομικότερος τρόπος για να κάνεις κάθε μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου είναι μόνος σου. Η direct ασφάλιση είναι εύκολη, γρήγορη, συμφέρουσα και αποτελεί λύση για τον κάθε έναν. Αναζήτησε την εταιρεία που θες μέσω του διαδικτύου και βρες τη λύση που χρειάζεσαι, στην τιμή που θες.

Εάν θες να μάθεις περισσότερα για τον κόσμο της ασφάλειας αυτοκινήτου, επισκέψου το asfaleiaautokinitou.gr και βρες tips για οικονομική ασφάλιση, συμβουλές για τη συντήρηση του οχήματος σου και πολλά άλλα!