Διαχρονικές αξίες στο Καλλιμάρμαρο

Η πρώτη εκδήλωση της χρονιάς για τη Λέσχη Φίλων Του Παλαιού Αυτοκινήτου


AUTO
18:32
18/01/2014
Διαχρονικές αξίες στο Καλλιμάρμαρο
loading

Η πρώτη εκδήλωση της χρονιάς για τη Λέσχη Φίλων Του Παλαιού Αυτοκινήτου (ΦΙΛΠΑ) έγινε πριν λίγες ημέρες στο Παναθηναϊκό Στάδιο, με την ονομασία «17η συνάντηση Αθηνών».

Με τη συμπαράσταση του λαμπρού ήλιου από νωρίς το πρωί το προαύλιο του Σταδίου κατακλύστηκε από 140 παλαιά αυτοκίνητα και 40 μοτοσικλέτες του παρελθόντος, με ηλικίες από 30-90 ετών!

Το αθηναϊκό κοινό ανταποκρίθηκε με το παραπάνω, απολαμβάνοντας τα οχήματα μιας άλλης εποχής, την τεχνολογία του παρελθόντος, αλλά και μερικές απαράμιλλες διαχρονικές σχεδιαστικές επιλογές, αντικείμενα της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

Από την εκδήλωση προέκυψαν και έσοδα, τα οποία θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Να σημειώσουμε πως για την ΦΙΛΠΑ, παλαιό όχημα θεωρείται αυτό που έχει συμπληρώσει ηλικία 30 ετών από την ημερομηνία παραγωγής του και βρίσκεται σε καλή έως άριστη κατάσταση συντήρησης & λειτουργίας.

Όσοι έχετε στην κατοχή σας κάτι ανάλογο και ενδιαφέρεστε να το εντάξετε στον ήδη πολυπληθή στόλο παλαιών οχημάτων, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη ΦΙΛΠΑ (Κυβέλης 6 Γέρακας 15344) στο τηλ.: 2106534700, στο fax: 2106533220 και στο e-mail: [email protected]

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει