Σε «καραντίνα» και ο Ελληνικός Μηχανοκίνητος Αθλητισμός

Αναστολή των αγώνων μέχρι το τέλος Μαΐου, ανακοίνωσε η Ομοσπονδία


AUTO
1:12
25/03/2020
Σε «καραντίνα» και ο Ελληνικός Μηχανοκίνητος Αθλητισμός
1
loading

Η Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος, συντασσόμενη με τα γενικά μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας, έδωσε στην δημοσιότητα το ακόλουθο Δελτίο Τύπου:

«Η υφήλιος δέχεται μια πρωτοφανή υγειονομική κρίση και η χώρα μας πλήττεται από τον Μάρτιο του 2020 από την πανδημία του Covid-19. Η Ομοσπονδία μας παρακολουθεί τις εξελίξεις και εφαρμόζει τις αποφάσεις της Κυβέρνησης για την αποτροπή της εξάπλωσης του ιού.

Αναγκαστήκαμε να αναβάλουμε τους προγραμματισμένους αγώνες του μηνός Μαρτίου και προχωρούμε στην αναβολή όλων των αγώνων μέχρι 31/05/2020.

Η σκέψη μας είναι κοντά στους αθλητές που ανυπομονούσαν να ξεκινήσουν την αγωνιστική τους χρονιά, αλλά και στα σωματεία που αφιέρωσαν χρόνο για να διοργανώσουν τους αγώνες. Κατανοούμε την απoγοήτευσή τους και τους εκφράζουμε την υποστήριξή μας.

Στο πλαίσιο του δυνατού και ανάλογα με τις συνθήκες η Επιτροπή Αγώνων (ΕΠ.Α) σε συνεργασία με τα σωματεία θα προχωρήσει στην αναθεώρηση του αγωνιστικού ημερολογίου και θα προσπαθήσει να επαναπρογραμματίσει τους αγώνες στο υπόλοιπο του τρέχοντος έτους.

Στη συλλογική μάχη κατά του ιού ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ, διαφοροποιούμε τον τρόπο εργασίας μας και ελπίζουμε αυτό να μας δώσει σύντομα την δυνατότητα να ξεκινήσουμε τους αγώνες μας».

Νίκος Τσάδαρης

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Bugs

    Γιατί βρε παιδιά? Αφού συνεργεία και ανταλλακτικά θα είναι ανοιχτά και θα σας περιμένουν όπως και χιλιάδες Έλληνες που πάνε κατά συρροή στα συνεργεία τώρα που είναι μέρες διακοπών! Εσάς περιμένουμε για αυτό δεν κλείνουμε και θα πάμε για απολύσεις, αφού το κράτος δεν μας κλείνει γιατί φοβάται να πληρώσει! Ελάτε θα προσφέρουμε και κορωναιό!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει