Με ΔΤ που απέστειλαν οι εισαγωγικές εταιρίες των Porsche και Volvo στην Ελλάδα, ενημερώνουν το κοινό ότι, από Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020, εφαρμόζουν το μέτρο της τηλεργασίας για όλους τους εργαζόμενους σε αυτές.

Πιο αναλυτικά, όσον αφορά την Porsche, τα Porsche Centers θα παραμείνουν κλειστά για το ερχόμενο διάστημα, ενώ τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία τους θα παραμένουν ανοικτά, για τις έκτακτες περιπτώσεις. Η επικοινωνία μπορεί να γίνει από τα παρακάτω τηλέφωνα:

Porsche Center Athens  : 2102837911

Porsche Center Thessaloniki 2310440075

Porsche Center Glyfada: 2109644717

Επίσης, μέσω των σελίδων της μάρκας στα social media  (Facebook, Instagram, Twitter, YouTube)  Porsche Hellas

Από την πλευρά της, η Volvo αξιοποιεί όλες τις σύγχρονες ψηφιακές πλατφόρμες, που, ούτως ή άλλως, χρησιμοποιούσε σε καθημερινή βάση. Παράλληλα, συντονίζεται με τις οδηγίες της Volvo Cars για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων αυτής της έκτακτης κατάστασης και θα αναπροσαρμόζει την στρατηγική της ανάλογα.

Η επικοινωνία με την μάρκα, μπορεί να γίνει μέσω του Facebook στην δ/νση facebook.com/volvocars  και του  Instagram στην δ/νση instagram.com/volvocarsgr.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.