Το Nissan GT-R, ο φονέας των supercars, δεν χρειάζεται συστάσεις, καθώς τρομοκρατεί δρόμους και πίστες εδώ και μια δεκαετία.

Κι όλοι βάζουν το χεράκι τους στον φανταστικό αυτό καμβά, είναι η αλήθεια. Το ίδιο ακριβώς έκανε και η Italdesign, σε συνεργασία όμως με τη Nissan, μια παράξενη φαινομενικά συνεργασία, για μια πολύ περιορισμένη σειρά νέων GT-R.

Το είδαμε ως concept πέρυσι το καλοκαίρι, για τα 50 χρόνια τόσο του GT-R όσο και της Italdesign, και πλέον είναι έτοιμο να πατήσει δρόμο, με ελάχιστες μάλιστα αλλαγές από το τρομερό πρωτότυπο, κυρίως στιλιστικές.

Το εξαιρετικό bodywork της Italdesign σε καλωσορίζει με εμφατικό τρόπο σε αυτό που κρύβεται κάτω από το καπό. Ένας twin-turbo V6 και 3,8 λίτρων δηλαδή που αποδίδει 710 άλογα και κάνει σκόνη τα περισσότερα πράγματα που κινούνται εκεί έξω.

Το μοντέλο «παραγωγής» θα παρουσιαστεί στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης τον Μάρτιο του 2020 και μερικούς μήνες μετά θα πάρουν οι τυχεροί ένα από τα 50 που θα βγουν στην αγορά.

Όσα έχουν απομείνει δηλαδή. Αν έχουν απομείνει, καθώς η Nissan δεν αποκαλύπτει τέτοια πράγματα.

Τα 50 κομμάτια του GT-R50 θα βγουν με τιμή το 1 εκατ. ευρώ…

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.