Μπορεί ο Χόρχε Λορένθο να έχει στο μυαλό του τα δύο τελευταία γκραν πρι του Moto GP, στα οποία θα προσπαθήσει να διατηρήσει την πρωτοπορία του –έναντι του Ντάνι Πεδρόσα- και να πανηγυρίσει το δεύτερο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του, ωστόσο δεν ξεχνά και την πρόκληση της επόμενης σεζόν.

Ο Ισπανός αναβάτης του χρόνου θα είναι ομόσταβλος με τον Βαλεντίνο Ρόσι, τονίζοντας πως με την ίδια μοτοσικλέτα μπορεί να τον νικήσει, όπως έκανε και το 2010.

«Με τον ίδιο εξοπλισμό μπορώ να τον κερδίσω το έκανα και το 2010, αλλά αυτό δεν είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Μπορείς να κερδίσεις το πρωτάθλημα και αυτό δείχνει ότι είσαι πιο δυνατός. Εμένα μου αρέσει να παίρνω νίκες ανεξάρτητα από τον αντίπαλο. Αυτά τα πράγματα δεν μπορείς να τα διαλέξεις», ήταν τα λόγια του Ισπανού αναβάτη, για να συμπληρώσει στη συνέχεια:

«Δεν μπορώ να δώσω καμία εντολή για το ποιος αναβάτης θα έρθει στην ομάδα. Οι υπεύθυνοι στο εργοστάσιο πρέπει να είναι ελεύθεροι να αποφασίζουν. Με τον Μπεν δεν είχα πρόβλημα, λυπάμαι που δεν θα συνεχίσει μαζί μας, αλλά δεν θα μπορούσαμε να έχουμε και τους δύο», πρόσθεσε.

Πηγή: sport-fm.gr