Ένα Toyota Prius για εξορμήσεις στις ερήμους

Το δημοφιλές υβριδικό απέκτησε πιο άγρια εμφάνιση


AUTO
14:50
11/07/2018
Ένα Toyota Prius για εξορμήσεις στις ερήμους
loading

Στο Μπαχρέιν το πετρέλαιο όπως και το χρήμα ρέουν άφθονα. Οι ντόπιοι αρέσκονται να ξοδεύουν τα χρήματά τους αγοράζοντας ακριβά αυτοκίνητα. Και επειδή δεν συμβιβάζονται εύκολα προσφεύγουν σε οίκους βελτιώσεων αναζητώντας το κάτι παραπάνω, σε εμφάνιση και σε απόδοση.

Μια από τις τοπ εταιρείες στο χώρο των βελτιώσεων που δραστηριοποιείται στη χώρα είναι η Kanoo Performance, η οποία εσχάτως παρουσίασε μια off-road εκδοχή της τέταρτης γενιάς του Toyota Prius.

Το δημοφιλές υβριδικό απέκτησε πιο άγρια εμφάνιση που παραπέμπει σε pick-up και είναι έτοιμο να ξεπεράσει κάθε εμπόδιο που θα συναντήσει στο διάβα του.

Κέρδισε πόντους σε ύψος χάρη στις νέες αναρτήσεις και τους μεγαλύτερος τροχούς που εφοδιάζονται με τρακτερωτά λάστιχα.

Η πόρτα του πορτμπαγκάζ έχει εξαφανιστεί και στη θέση της δεσπόζουν δύο εφεδρικοί τροχοί καθώς και μεταλλικά δοχεία για καύσιμα και νερό, που αν μη τι άλλο είναι χρήσιμα για τις εξορμήσεις στις ερήμους. Στη δε οροφή έχει τοποθετηθεί σχάρα για μεταφορά πραγμάτων. Φωτογραφία από το εμπρόσθιο μέρος του Prius δεν υπάρχει, για να έχουμε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα της κατασκευής.

Λογικά περιποιήσεις θα έχει δεχθεί και το υβριδικό μοτέρ (1.8lt HSD - 122 hp) του οχήματος, αλλά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει επίσημη πληροφόρηση.

«Προχωράμε στην ολοκλήρωση του πρώτου All-Road Toyota Prius! Με τόσα πολλά εξατομικευμένα και μοναδικά εξαρτήματα! Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες για προ project», αναφέρει μεταξύ άλλων η Kanoo Performance στο ποστ που έχει αναρτήσει στο Instagram.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει