Σε Ισπανία και Γαλλία η Abarth Racing

Ιταλοί, Φινλανδοί, Ελβετοί και Γάλλοι οδηγοί σε μία από τις πιο εντυπωσιακές διαδρομές της Ευρώπης


AUTO
9:50
12/05/2018
Σε Ισπανία και Γαλλία η Abarth Racing
loading

Άλλο ένα Σαββατοκύριακο κύριων διεθνών εκδηλώσεων για την Abarth, καθώς στην Ισπανία, η ομάδα SMC Junior Motorsport team, με τους Alberto Monarri (SP) και Rodrigo Sanjuàn (SP), υπερασπίζεται την κορυφαία θέση της κατηγορίας R-GT στο Rally Villa de Adeje, που θα λάβει χώρα στο νησί της Τενερίφης, ενώ οι οδηγοί του Abarth Selenia Trophy και του Ιταλικού Πρωταθλήματος F4 που επιχορηγούνται από την Abarth θα ολοκληρωθούν στην πίστα του Le Castellet circuit στην Γαλλία το Σάββατο 12 και την Κυριακή 13 Μαΐου.

Το Rallye Villa de Adeje, μία εκδήλωση ασφάλτινου αγώνα του Ισπανικού Πρωταθλήματος που λαμβάνει χώρα στο νησί της Τενερίφης (SP), που εμπλέκει την με βάση στην Μαδρίτη ομάδα Junior Motorsport του SMC με πλήρωμα τους Alberto Monarri (SP) και Rodrigo Sanjuàn (SP) σε ένα Abarth 124 rally.

Στους δύο προηγούμενους αγώνες η Ισπανική ομάδα ήταν νικηφόρος στην κατηγορία R-GT, και στόχος της είναι να τερματίσει και πάλι πρώτη σε αυτή την εκδήλωση.

Ο αγώνας στο νησί της Τενερίφης εμπεριέχει δύο εξαντλητικά στάδια: το πρώτο ξεκίνησε Παρασκευή στις 17:00 από το Adeje και τελείωσε αργά το ίδιο βράδυ. Το δεύτερο, τελικό στάδιο του αγώνα ξεκινάει στις 9 π.μ. το Σάββατο 12 Μαΐου και τελειώνει στις 5.30 μ.μ. Συνολικά, υπάρχουν 14 ειδικές διαδρομές μήκους 154.54 χλμ, σε ένα σύνολο διαδρομής 462 χλμ.

Στην Γαλλία υπάρχει έντονη προσδοκία πριν από την επιστροφή του Abarth Selenia Trophy στην πίστα του Le Castellet, την οποία επισκέφθηκε το πρωτάθλημα για τελευταία φορά το 2014. Οι Ιταλοί, Φινλανδοί, Ελβετοί και Γάλλοι οδηγοί θα «πετάξουν» στο τιμόνι των αυτοκινήτων Abarth 695 Assetto Corse Evoluzione σε μία από τις πιο εντυπωσιακές διαδρομές της Ευρώπης. Τον Ιταλό Cosimo Barberini, ο οποίος κέρδισε τους δύο εναρκτήριους αγώνες του Trophy που έγιναν στην Imola, θα προκαλέσει ο συμπατριώτης του Andrea Mabellini, ο Φινλανδός οδηγός Juuso Pajuranta και ο Robin Appelqvist από την Σουηδία.

Στην κατηγορία Abarth 500 Assetto Corse, η μάχη για την κορυφή είναι μεταξύ των πολύ νεαρών κάτω των 18 οδηγών Filippo Lazzaroni (ITA) και Aurora Coria (ITA).

Νίκος Τσάδαρης

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει