Στον «αέρα» βρίσκεται ήδη το πρώτο τηλεοπτικό σποτ του νέου Hyundai i30 με κεντρικό μήνυμα «Η κορυφή είναι συναίσθημα».

Το νέο i30 στην ταινία πλαισιώνει ο διακεκριμένος οδηγός της Hyundai στο World Rally Championship (WRC) Hayden Paddon. Ο Νεοζηλανδός οδηγός με την πολύχρονη εμπειρία του στον μηχανοκίνητο αθλητισμό αναδεικνύει την οδηγική αίσθηση που προσφέρουν τα ενισχυμένα δυναμικά χαρακτηριστικά του Hyundai i30.

Paddon

Στους εξαιρετικά απαιτητικούς δρόμους της Ευρώπης ο Hayden Paddon δοκίμασε το νέο i30 με τον ολοκαίνουριο κινητήρα 1.4 Turbo 140hp και δεν κρύβει το χαμόγελό του.

HYUNDAI_i30_2

Ο ίδιος σχολίασε «Δεν αισθάνθηκα αναταράξεις ή θόρυβο. Αυτό οφείλεται στο σωστό σχεδιασμό των αναρτήσεων και τη στιβαρότητα του αμαξώματος. Στις στροφές δεν υπάρχει σχεδόν καθόλου αίσθηση μετακίνησης του σώματος (body roll), η απόκριση κινητήρα και τιμονιού είναι ομαλή και ακριβής, ενώ όποτε θέλησα προσπέραση, έμοιαζε με αεράκι δροσιάς. Είναι ένα αυτοκίνητο φτιαγμένο να προσφέρει άνεση, αλλά εύκολα θα περνούσα μαζί του μία ευχάριστη μέρα απόδρασης σε μία πίστα. Αυτή είναι εξάλλου η χαρά της οδήγησης».

HYUNDAI_i30_1

Νίκος Τσάδαρης

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.