Μετά την παρουσίαση του νέου Kia Rio στην έκθεση της Γενεύης, η εταιρεία δεν κρύβει τη διάθεση της να διευρύνει δυναμικά τη γκάμα του αυτοκινήτου. Αυτή μάλιστα είναι πολύ πιθανό να εμπλουτιστεί με μια γρήγορη έκδοση, καθώς ακόμη και με εκδόσεις Coupe και Cabrio!

Σύμφωνα λοιπόν με τις δηλώσεις του Benny Oeyen (υπεύθυνος μάρκετινγκ της εταιρείας) σε έντυπο της Μεγάλης Βρετανίας, η διάθεση της Kia είναι να εμπλουτίσει τη γκάμα του ολοκαίνουργιου Rio με εκδόσεις που μπορεί να φτάσουν ακόμη και στην κατασκευή Cabrio ή Coupe μοντέλου! Φυσικά η πιο πιθανή εκδοχή είναι αυτή της «γρήγορης» έκδοσης του Rio που όπως υπολογίζεται θα έχει και τη μεγαλύτερη ζήτηση.

Πιο συγκεκριμένα ο Oeyen ανέφερε ότι: «Η ποιότητα και το design του αυτοκινήτου ξεπερνά ακόμη και τις δικές μας προσδοκίες. Αυτό είναι κάτι που μπορούμε να το βελτιώσουμε περεταίρω, με νέες εκδόσεις. Όπως για παράδειγμα μια γρήγορη έκδοση, αλλά και μια Cabrio ή ακόμη και Coupe».

Τέλος τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η γρήγορη έκδοση του Rio θα αφορά την Ευρωπαϊκή αγορά (χωρίς φυσικά να γίνεται αναφορά στα τεχνικά στοιχεία), ενώ επίσης κάνουν λόγο για αλλαγές στο στήσιμο του μοντέλου, καθώς και στον αισθητικό τομέα (χαμήλωμα του αμαξώματος, αεροδυναμική, μεγαλύτερες ζάντες, βελτιωμένο σύστημα πέδησης κ.λ.π.).

Πηγή: autotriti.gr