Σε ηλικία 22 ετών πέθανε η Annabelle Ham που ήταν influencer και YouTuber, καθώς κατά τη διάρκεια ενός μπάτσελορ υπέστη επιληπτικό επεισόδιο, το οποίο και στοίχησε τη ζωή της σε τόσο νεαρή ηλικία.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, η κοπέλα είχε πάει στο πάρτι που διεξάγονταν το Σάββατο στο Fairhope της Αλαμπάμα. Κάποια στιγμή εξαφανίστηκε και αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, ενώ η αδερφή της απηύθυνε έκκληση στα social media, σε όποιον γνώριζε κάτι, να επικοινωνήσει με τις αρχές.

Ωστόσο, μετά από λίγες ώρες εντοπίστηκε νεκρή, με αιτία θανάτου το επιληπτικό επεισόδιο, ενώ δεν έγιναν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες, όπως και γιατί είχε εξαφανιστεί.

«Το γράφουμε αυτό με βαριά καρδιά. Η Annabelle βίωσε ένα επιληπτικό συμβάν και πέρασε στις πύλες του ουρανού. Πάλευε με αυτό για μεγάλο χρονικό διάστημα και ήθελε να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη γι’ αυτό, κάτι που θα κάνουμε προς τιμήν της», έγραψε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων η οικογένεια της σε ανάρτηση.

Σύμφωνα με το βρετανικό δημοσίευμα, η 22χρονη δημοσίευσε στιγμιότυπα από την καθημερινότητα της, ενώ ήταν γνωστή για βίντεο που σχετίζονταν με συμβουλές ομορφιάς και μακιγιάζ.