Ο Μπόρις Τζόνσον παραιτήθηκε από το βουλευτικό του αξίωμα και πλέον αρθρογραφεί στην Daily Mail, ενώ στο πρώτο του άρθρο αναφέρεται στη μάχη με τα παραπανίσια κιλά και το φάρμακο Ozempic.

Όπως αναφέρει η dailymail.co.uk, ο πρώην Βρετανός πολιτικός έγραψε το άρθρο με τον εξής τίτλο: «Το θαυματουργό φάρμακο που ήλπιζα πως θα σταματούσε τις επιδρομές μου στο ψυγείο στις 11.30 το βράδυ για τσένταρ και τσορίθο δεν λειτούργησε για μένα. Αλλά εξακολουθώ να πιστεύω πως θα μπορούσε να αλλάξει τη ζωή εκατομμυρίων».

Εκεί, αναφέρει πως θέλησε να χάσει κιλά, όταν παρατήρησε μέλη του υπουργικού συμβουλίου να έχουν αδυνατήσει, ενώ απέδωσε χιουμοριστικά την απόφαση του, σε δύο λόγους.

«Είτε έχει ερωτευτεί απελπιστικά, είτε πρόκειται να θέσει υποψηφιότητα για την ηγεσία των Συντηρητικών», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, στη συνέχεια αναφέρθηκε στο φάρμακο Ozempic, το οποίο είναι για τους διαβητικούς για βρίσκεται σε πολλές χώρες – ανάμεσα τους και η Ελλάδα- σε έλλειψη, επειδή το χρησιμοποιούν αρκετοί, προκειμένου να χάσουν κιλά.

Σύμφωνα με τον ίδιο, έδωσε τη μάχη μεν με τα παραπανίσια κιλά, αλλά δεν πέτυχε το αποτέλεσμα που ήθελε. «Υπάρχει κάτι που λέγεται κορεσμός και η επιστήμη το έχει βρει», έγραψε μεταξύ άλλων.