Ανακοίνωση εξέδωσε η Αστυνομία του Euston η οποία αναζητά μια γυναίκα που επιτέθηκε σεξουαλικά σε έναν άνδρα στο μετρό του Λονδίνου.

Όπως αναφέρει η Evening Standard, η άγνωστη γυναίκα, η οποία μάλιστα συνοδευόταν και από έναν φίλο της, επιχείρησε να πιάσει τον άνδρα από τα χέρια και όταν αυτός έκανε κίνηση να απομακρυνθεί, τότε του επιτέθηκε σεξουαλικά.

Στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή, μπαίνονας σε βαγόνι του μετρό.

Η Βρετανική Αστυνομία Μεταφορών έδωσε στη δημοσιότητα εικόνες μιας γυναίκας για την οποία ζητεί περισσότερες πληροφορίες.

«Θα θέλαμε να της μιλήσουμε σε σχέση με μια σεξουαλική επίθεση στο σταθμό του μετρό Euston την Παρασκευή 14 Απριλίου. Γύρω στις 9 μ.μ., ένας άνδρας ανέβαινε τις κυλιόμενες σκάλες όταν μια γυναίκα προσπάθησε να πιάσει το χέρι του. Όταν εκείνος τράβηξε το χέρι του μακριά, εκείνη του επιτέθηκε σεξουαλικά. Η γυναίκα, η οποία ταξίδευε με έναν φίλο της, στη συνέχεια έφυγε από τις κυλιόμενες σκάλες και επιβιβάστηκε σε ένα μετρό. Οι αστυνομικοί θα ήθελαν να μιλήσουν με τη γυναίκα που απεικονίζεται στις εικόνες αυτές, καθώς πιστεύουν ότι έχει πληροφορίες που μπορεί να βοηθήσουν την έρευνα», ανέφερε ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας.