Το υπουργείο Πολιτισμού στην Κύπρο υπέπεσε σε μια γκάφα που έγινε viral, αφού εξέδωσε δελτίο τύπου για να ενημερώσει τον κόσμο, πως ο Μιχάλης Χατζηγιάννης πήγε σε γενέθλια, όπου τραγούδησε και χόρεψε.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός καλλιτέχνης που πλέον είναι υφυπουργός Πολιτισμού στην Κύπρο, πήγε στα γενέθλια του προέδρου του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλου. Εκεί φωτογραφήθηκε με τον εορτάζοντα και άλλους καλεσμένους, ενώ έπαιξε πιάνο και τραγούδησε.

Οι στιγμές καταγράφηκαν από άτομα του υπουργείου, τα οποία στη συνέχεια έκαναν επίσημη ανάρτηση στα social media, γνωστοποιώντας την ιδιωτική στιγμή του υφυπουργού. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να υπάρξουν άμεσες αντιδράσεις, με αρκετούς χρήστες να κοροϊδεύουν την γκάφα, ενώ άλλοι εξοργίστηκαν ότι κάτι τέτοιο δεν θα έπρεπε να συμβεί.

Η επίμαχη ανάρτηση που περιείχε βίντεο, φωτογραφίες και το σχετικό δελτίο τύπου κατέβηκε, ωστόσο πρόλαβε να κάνει το γύρο του διαδικτύου και να αποθηκευτεί από διάφορους χρήστες, οι οποίοι την αναπαρήγαγαν.

Παρευρέθηκα χθες βράδυ στα γενέθλια του αγαπημένου φίλου και προέδρου του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλου. Του επιφύλαξα μάλιστα και μια ιδιαίτερη έκπληξη τραγουδώντας του τα χρονια πολλά.Στο πλευρό του ήταν η αγαπημένη του σύζυγος, Γιώτα Παπαδοπούλου, στενοί συνεργάτες και φίλοι.Νικόλας και Γιωτα Παπαδοπούλου έκλεψαν τα βλέμματα με το χορό που μας χάρισαν για λίγο. Νικόλα μου χρόνια πολλά. #happybirthday #nikolaspapadopoulos #προεδρος #δηκο #υφυπουργείοπολιτισμου

Posted by Mihalis Hatzigiannis on Thursday, April 20, 2023

Ακολουθεί το δελτίο τύπου που εξέδωσε το υπουργείο Πολιτισμού της Κύπρου:

«O Υφυπουργός Πολιτισμού Μιχάλης Χατζηγιάννης παρευρέθηκε χθες βράδυ στα γενέθλια του προέδρου του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλου.

Ο Υφυπουργός επεφύλαξε μια ιδιαίτερη έκπληξη στον πρόεδρο τραγουδώντας του τα χρονια πολλά στο πιάνο αλλά και αλλά αγαπημένα τραγούδια.

Ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ, έσβησε τα κεράκια στην εντυπωσιακή τούρτα γενεθλίων του έχοντας στο πλευρό του την αγαπημένη του σύζυγο, Γιώτα Παπαδοπούλου, στενούς συνεργάτες και φίλους.

Νικόλας και Γιωτα Παπαδοπούλου έκλεψαν τα βλέμματα με το χορό που χάρισαν για λίγο στους καλεσμένους τους, με αυτούς να χειροκροτούν με ιδιαίτερο ενθουσιασμό».