Μια μητέρα από την Πενσυλβάνια των ΗΠΑ κατηγορείται ότι στραγγάλισε τον 11χρονο γιο της με μια ζώνη επειδή δεν ήθελε να μεγαλώσει μέσα στη φτώχεια και την ανέχεια της οικογένειας. Η 50χρονη Ruth DiRienzo-Whitehead συνελήφθη και της απαγγέλθηκαν κατηγορίες για φόνο πρώτου και τρίτου βαθμού του μικρού Matthew Whitehead. Το αγόρι βρέθηκε νεκρό μέσα στο σπίτι τους, από τον πατέρα του.

Η μητέρα είπε στους αστυνομικούς ότι ο γιος της «έκλαιγε και γκρίνιαζε όλη μέρα» για τα οικονομικά προβλήματα της οικογένειας. Η DiRienzo-Whitehead παραδέχτηκε ότι στραγγάλισε τον γιο της για να μην χρειαστεί «να μεγαλώσει με αυτές τις οικονομικές δυσκολίες», μεταδίδει η New York Post.

Η αστυνομία κλήθηκε στο σπίτι της οικογένειας όταν ο πατέρας του αγοριού ανακάλυψε το πτώμα του στην κρεβατοκάμαρα, όπου είχε πάει να κοιμηθεί με τη μητέρα του. Ο πατέρας είχε βρει το υπνοδωμάτιο κλειδωμένο ενώ η σύζυγος και το αυτοκίνητο τους έλειπαν. Η ζώνη που χρησιμοποιήθηκε για τη δολοφονία βρέθηκε αργότερα μέσα στο όχημα, ενώ οι Αρχές υποστηρίζουν ότι η DiRienzo-Whitehead έφυγε από το σπίτι αφού στραγγάλισε τον γιο της.