Η γυναίκα που δολοφόνησε έξι ανθρώπους σε σχολείο του Τενεσί, είχε αφήσει «σημείωμα αυτοκτονίας» λίγο πριν την επίθεση, καθώς επικοινώνησε διαδικτυακά με μια φίλη της και εξέφρασε ορισμένες σκέψεις της.

Σύμφωνα με τη nypost.com, η 28χρονη διεμφυλική Όντρεϊ Χέιλμ έστειλε μηνύματα στην πρώην συναθλήτρια της στο μπάσκετ, Averianna Patton. Σε αυτά ανέφερε ότι θα πεθάνει, πως εκείνη θα ακούσει νέα της στις ειδήσεις και ότι πρόκειται να συμβεί «κάτι κακό».

«Αυτό το μήνυμα που σου στέλνω, είναι βασικά ένα σημείωμα αυτοκτονίας. Σκοπεύω να πεθάνω σήμερα», έγραψε από λογαριασμό που διατηρούσε με το όνομα Aiden.

«Δεν θέλω να ζήσω. Λυπάμαι πολύ. Δεν προσπαθώ να σε στενοχωρήσω ή να τραβήξω την προσοχή. Απλά πρέπει να πεθάνω. Ήθελα να σου το πω, γιατί είσαι ο πιο όμορφος άνθρωπος που έχω δει και γνωρίσει σε όλη μου τη ζωή», ανέφερε στη συνέχεια.

Επίσης, πρόσθεσε πως «η οικογένειά μου δεν ξέρει τι πρόκειται να κάνω. Κάποτε θα βγάζει νόημα αυτό που πρόκειται να κάνω. Έχω αφήσει περισσότερα από αρκετά στοιχεία πίσω μου. Αλλά κάτι κακό πρόκειται να συμβεί».

Η Averianna Patton προσπάθησε μέσω μηνυμάτων να τη μεταπείσει, ενώ αμέσως επικοινώνησε με τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, καθώς γνώριζε ότι η φίλη της έχει ιστορικό με απόπειρες αυτοκτονίας. Ωστόσο, δεν κατάφερε να την αποτρέψει, καθώς εισέβαλε στο σχολείο που κάποτε ήταν μαθήτρια και σκότωσε τρία παιδιά και τρεις ενήλικες, ενώ στη συνέχεια την εξουδετέρωσαν οι αστυνομικοί.