Ένας άνδρας αποφάσισε να κάνει τατουάζ στο μπράτσο το πρόσωπο της νεκρής συζύγου του που έχασε πρόσφατα, ώστε να είναι πάντα «κοντά», καθώς για 60 χρόνια ήταν παντρεμένοι και δεν μπορεί να συνηθίσει την απώλεια της.

Όπως αναφέρει η mirror.co.uk, ο 83χρονος Waldir Spalato από τη Βραζιλία έχασε την Lourdes που πέθανε μετά από λοίμωξη στα νεφρά. Τότε, απευθύνθηκε στην εγγονή του Fernanda, που κάνει τατουάζ, ώστε να του φτιάξει ένα σχέδιο στο μπράτσο.

«Οι παππούδες μου πάντα με υποστήριζαν πολύ. Έκαναν ακόμη και ένα τατουάζ από εμένα κατά τη διάρκεια της πανδημίας για να βοηθήσουν το νέο μου εγχείρημα», είπε χαρακτηριστικά η γυναίκα που δέχτηκε από την πρώτη στιγμή να βοηθήσει τον παππού της.

@manuspalato

Respondendo a @Danielle Rosa Um amor pra se inspirar e desejar ter a vida inteira 🤍 Nonna & Nonno

♬ original sound – xspeed.audiosxx

Έτσι, αντέγραψε την εικόνα της γιαγιάς της από όταν ήταν νέα σε μια φωτογραφία που πόζαρε μαζί με τον παππού της και συμπλήρωσε το σχέδιο με την υπογραφή της και μερικά τριαντάφυλλα.

«Αυτό το τατουάζ που έκανα είναι ένας φόρος τιμής στην αγαπημένη μου σύζυγο που έφυγε από τη ζωή. Λοιπόν είναι ένα τατουάζ που το θέλω πάντα δίπλα μου, πολύ κοντά μου. Με αυτό τον τρόπο, εκείνη είναι δίπλα μου», είπε ο Waldir Spalato.

Μάλιστα, η Fernanda δημοσίευσε στο TikTok ένα βίντεο που έχει συγκεντρώσει πάνω από 3,3 εκατομμύρια προβολές και εξιστορεί την ιστορία του τατουάζ που έκανε στον παππού της.

@manuspalato

edit: JA SEI QUE O SOM FICOU ALTO 🗣️ Ahhh nonninho! ❤️ A tatuadora foi a minha prima @Fer Spalato 🥹 #nonno #tatuagem #homenagem #tatuagememhomenagem #vovotatuado #avôtatuado #tattoo #elderytattoo #CarnavalTikTok #TikTokEsportes #luto #lutoeterno #greeving

♬ Here With Me – d4vd