Οι επιβάτες σε ένα τρένο στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας έζησαν μια μάλλον δυσάρεστη εμπειρία την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, όταν ένα ζευγάρι το παράκανε στην εκδήλωση του έρωτά του.

Το ζευγάρι καταγράφηκε από επιβάτες στη γραμμή T9 και οι εικόνες που μετέδωσε το news.com.au καταγράφουν αρχικά ένα παθιασμένο φιλί ανάμεσα σε έναν άντρα και μια γυναίκα, το οποίο γρήγορα εξελίχθηκε σε κάτι πιο έντονο, με αποτέλεσμα το προσωπικό να τους εκλιπαρεί να «φορέσουν τα ρούχα τους».

Ένας ενοχλημένος επιβάτης χρειάστηκε να αλλάξει θέση όταν το ζευγάρι άρχισε «να ερωτοτροπεί έντονα», καταγράφοντας παράλληλα τις σκηνές.

«Αισθάνθηκα άβολα και πήγα πιο μακριά», είπε ο επιβάτης στο news.com.au.

Μάλιστα, λίγο αργότερα, η γυναίκα ανέβηκε πάνω στον άντρα. «Τότε ο φύλακας τους ζήτησε να σταματήσουν. Τους είπε: Το ξέρω ότι είναι του Αγίου Βαλεντίνου, όμως σεβαστείτε τους άλλους επιβάτες γύρω σας».

Μια φωνή από τα ηχεία του τρένου τους παρακαλούσε επίσης να σταματήσουν ό,τι έκαναν, λέγοντας: «Σταματήστε αυτό που κάνετε τώρα… Σας παρακαλώ».

Το ζευγάρι δεν φάνηκε να πτοείται, με τη φωνή να συνεχίζει: «Φορέστε ξανά τα ρούχα σας, σας ευχαριστώ».

Εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε πως ενώ γίνεται το καλύτερο δυνατόν για την ασφάλεια και την άνεση των επιβατών, υπάρχει «μια μικρή μειοψηφία που χαλάει την κατάσταση για τους άλλους».

«Έχουμε πρόσβαση σε περισσότερες από 11.000 κάμερες ασφαλείας και εργαζόμαστε να εντοπίσουμε και να αποτρέψουμε την αντικοινωνική συμπεριφορά στα τρένα μας. Πάντα να αναφέρετε κάθε τέτοια συμπεριφορά στον οδηγό, τον φύλακα ή στο προσωπικό του σταθμού».