Φουντώνει η οργή στην Τουρκία για τον φονικό σεισμό που άφησε πίσω χιλιάδες νεκρούς και μια γνωστή παρουσιάστρια στη γείτονα χώρα, ξέσπασε δημόσια μέσω της εκπομπής της και στη συνέχεια ανακοίνωσε την παραίτηση της.

Όπως ανέφερε ο Alpha, η Ντιλάρα Γκοντέρ που εργάζονταν στο κανάλι «Show Tv» είχε καλεσμένο τον γεωλόγο – μηχανικό Ζιγεντίν Τσακίρ. Εκείνος ανέφερε ότι καλό θα ήταν να μάθουμε ορισμένα πράγματα για τον σεισμό που άφησε πίσω του χιλιάδες νεκρούς, τραυματίες και εγκλωβισμένους και τότε εκείνη ξέσπασε.

Συγκεκριμένα, άρχισε να φωνάζει και να ρωτάει αν ο φονικός σεισμός του 1999 δεν αποτέλεσε μάθημα για την Τουρκία, ενώ τόνισε ότι η ευθύνη για την τραγωδία βαραίνει αυτούς που έδωσαν άδεια να χτισούν κτίρια που δεν είχαν αντισεισμική προστασία.

«Κοιτάξτε πώς θάφτηκαν οι άνθρωποι. Ποιος φταίει για αυτό, η μοίρα, η φύση; Όχι. Το ξαναλέω, οι υπεύθυνοι είναι οι μηχανικοί, η κατασκευαστική και αυτός που έδωσε την έγκριση», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, έκανε ανάρτηση στο Twitter, ανακοινώνοντας ότι θα παραιτηθεί, ενώ σημείωσε το εξής: «Είναι δύσκολο να γράψεις, παραιτούμαι! Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου και τη Ciner Media Group για την ευκαιρία που μου προσέφερε μέχρι σήμερα».

Δείτε βίντεο με το ξέσπασμα της: