Ένας σεκιουριτάς πατέρας που τον περασμένο Μάιο απασχόλησε τα βρετανικά ΜΜΕ λόγω του παθιασμένου ειδυλλίου του με Ουκρανή πρόσφυγα, το οποίο τον έκανε να εγκαταλείψει την επί δέκα έτη σύντροφό του και μητέρα των δύο παιδιών του, είναι πλέον μόνος, μετά από διαμάχη.

Σύμφωνα με την TheSUN, ο έρωτας τους «γεννήθηκε» πριν περίπου 1 χρόνο, όταν ο 29χρονος τότε Τόνι Γκάρνετ μαζί με την 28χρονη σύντροφό του Λόρνα, υποδέχθηκαν στο σπίτι τους την 22χρονη Σοφία Καρκαντίμ, πρόσφυγα από την Ουκρανία, για να τη φιλοξενήσουν. Το ζευγάρι είχε μετακομίσει με τον Τόνι και τη Σοφία αφού αποδέχτηκε μια έκκληση στο Facebook από τους οποίους ζητούσε διαμονή.

Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά καθώς μέσα σε λίγες μέρες εγκατέλειψε τη σύντροφό του για να ξεκινήσει με την Ουκρανή πρόσφυγα σχέση. Ωστόσο, τώρα ο πατέρας δύο παιδιών ισχυρίζεται ότι έχει βγάλει την πρώην κοπέλα του έξω από το σπίτι που είχαν φτιάξει μαζί μετά από μια σειρά από καυγάδες. Όπως ανέφερε συγκεκριμένα: «Είμαι 100 τοις εκατό μαζί της. Τελειώσαμε ως ζευγάρι». Ο Τόνι είπε ότι ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι όταν το ζευγάρι μάλωσε το βράδυ του Σαββάτου ενώ γιόρταζε τα 30ά του γενέθλια, στο σπίτι τους στο Μπράντφορντ του Δυτικού Γιορκσάιρ. Ο καυγάς τους ήταν τόσο έντονος που πήγε η αστυνομία στο σπίτι.

Ο Τόνι ισχυρίστηκε ότι είχε «δουλέψει τόσο σκληρά» και «έκανε κάθε προσπάθεια» για να λειτουργήσει η νέα σχέση. «Ήξερα ότι θα δημιουργούσαμε σάλο αν χωρίζαμε, γιατί έχουμε όλα τα βλέμματα στραμμένα επάνω μας στα μέσα ενημέρωσης και όλη την προσοχή που μας έχει δοθεί μέσα από την τηλεόραση και στο διαδίκτυο. «Επίσης, ειλικρινά τη λυπάμαι . Άφησε το σπίτι της και τη χώρα της που ήταν σε πόλεμο και δεν γνώριζε κανέναν εδώ». Η διαμάχη ξέσπασε όταν δύο άλλοι Ουκρανοί πρόσφυγες , η Σοφία Ραστορχουίεβα και ο φίλος της Ίλια Τρόνεβιτς έμειναν με το ζευγάρι.

https://www.instagram.com/p/CftktFktdAo/?hl=el

Ωστόσο, ο πατέρας λέει ότι δεν έχει εγκαταλείψει την πρώην κοπέλα του και μάλιστα έστειλε μήνυμα στη μαμά της για να ζητήσει βοήθεια. επίσης είπε πως θέλει να επικοινωνήσει με το τοπικό συμβούλιο και το Υπουργείο Εσωτερικών για να στεγαστεί κάπου εκ νέου η Σοφία.

https://www.instagram.com/p/CfNAMx5NdZ9/?hl=el

Ο Τόνι είπε: «Ελπίζω να βρει κάπου να ζήσει με ασφάλεια και να είναι σε ένα πιο ευτυχισμένο μέρος. Αλλά δεν είναι για μένα». Η Σοφία έχει στείλει πολλά μηνύματα από τότε που χώρισαν, λέγοντας ότι τον αγαπούσε και ήθελε μια επανασύνδεση, ισχυρίζεται ο Τόνι. Όμως δεν την θέλει πίσω και την έχει κατηγορήσει ότι του «χάλασε» τα γενέθλιά του. Το ζευγάρι είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι ήθελε να παντρευτεί.

Η Σοφία, η οποία εγκατέλειψε την πόλη του Λβιβ κατά την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία, είχε δηλώσει προηγουμένως στη The Sun: «Μόλις τον είδα , τον λάτρεψα» «Ήταν πολύ γρήγορο, αλλά αυτή είναι η ιστορία αγάπης μας. Ξέρω ότι οι άνθρωποι θα σκέφτονται άσχημα για μένα, αλλά συμβαίνει. Μπορούσα να δω πόσο δυστυχισμένος ήταν ο Τόνι» πρόσθεσε η πρόσφυγας.

Η μητέρα των παιδιών του Τόνι, η οποία είχε αλλάξει το επώνυμό της με δημοσκόπηση για να ταιριάζει με το επίθετο του Τόνι, αλλά δεν είναι παντρεμένη μαζί του, είχε δηλώσει παλιότερα στη Sun πως η Σοφία φορούσε χαμηλά μπλουζάκια και έντονο μακιγιάζ για να εντυπωσιάσει τον φίλο της.

«Έστρεψε το βλέμμα της στον Άντονι από την αρχή» τόνισε. «Αποφάσισε ότι τον ήθελε και τον πήρε» σημείωσε. «Απλώς δεν καταλαβαίνω πώς μπόρεσε να τα πετάξει όλα αυτά για μια γυναίκα που την γνώρισε εδώ και ένα δεκαπενθήμερο. Η ζωή που ήξερα έχει γκρεμιστεί» είπε η Λόρνα.