Μια πρώην καθηγήτρια σε χριστιανικό σχολείο στη Φλόριντα των ΗΠΑ, η οποία είχε εμπλακεί σε ένα σεξουαλικό σκάνδαλο, κατηγορείται τώρα για ανάρμοστη συμπεριφορά απέναντι σε μαθητή για δεύτερη φορά φέτος το καλοκαίρι. Αυτή τη φορά φέρεται να έκανε twerking σε έναν μαθητή στον χορό της αποφοίτησης.

Η Julie Hoover, η οποία δίδασκε στο χριστιανικό σχολείο Point of Grace, συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα, κατηγορούμενη για τη συμπεριφορά της απέναντι στον μαθητή.

Η 39χρονη είχε συλληφθεί και τον περασμένο Ιούνιο αφότου φέρεται να αντάλλασσε ερωτικά μηνύματα με έναν 18χρονο μαθητή.

Οι νέες κατηγορίες έρχονται μετά από όσα είπε μαθητής στους αστυνομικούς, ο οποίος υποστήριξε ότι η Hoover άρχισε να χορεύει αισθησιακά, κουνώντας τα οπίσθιά της και τον πίεσε να πιει αλκοόλ στον χορό του λυκείου στις 8 Απριλίου.

Ο ίδιος είπε ότι ένιωσε τόσο άβολα την ώρα που εκείνη έκανε twerking, που άλλοι μαθητές προσπάθησαν να μπουν ανάμεσά τους για να την κάνουν να σταματήσει. Τουλάχιστον άλλοι δύο μαθητές που επενέβησαν επιβεβαίωσαν το περιστατικό.

Ο ανήλικος μαθητής είπε επίσης ότι η καθηγήτρια τον ανάγκασε να πιεί, βάζοντας με το ζόρι το καλαμάκι από το ποτό της στο στόμα του.

Δεν είναι σαφές αν ο μαθητής, με τον οποίο η γυναίκα φέρεται να αντάλλασσε ερωτικά μηνύματα είναι ο ίδιος που έκανε τις νέες καταγγελίες.

Το αρχικό περιστατικό έφτασε στην αστυνομία στις 2 Ιουνίου, όταν η μητέρα του μαθητή βρήκε τα επίμαχα μηνύματα, τα οποία είχαν σταλεί τον Μάρτιο και τον Απρίλιο. Η θορυβημένη μητέρα είπε στους αστυνομικούς ότι η πρώην καθηγήτρια μαθηματικών κανόνιζε να πάει ο γιος της στο σπίτι της, την ώρα που ο άντρας της δούλευε, σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα, τα οποία επικαλείται η New York Post.

Η Hoover δεν διδάσκει πλέον στο Point of Grace Christian School, σύμφωνα με εργαζόμενο του σχολείου.