Η εκδίκηση είναι «ένα πιάτο που τρώγεται κρύο», με μια γυναίκα από τις ΗΠΑ να πηγαίνει τα πράγματα ακόμα παραπέρα όταν έμαθε ότι την απατάει ο σύντροφος της, καθώς αποφάσισε να «κάψει» το πέος του, ενώ στη συνέχεια παντρεύτηκε τον πατέρα του.

Όπως αναφέρει η nypost.comAugustah Hubble σε βίντεο που ανέβασε στο TikTok αφηγήθηκε την σχέση της που είχε σε ηλικία 21 ετών με έναν 30χρονο άνδρα. Σύμφωνα με την ίδια, ήταν μαζί για δύο χρόνια με τον ίδιο να φαίνεται ο «τέλειος τύπος», καθώς την πολιορκούσε για μήνες, ενώ έφτασε στο σημείο να της ζητήσει να παντρευτούν. «Ήμουν τυφλωμένη από έρωτα», αναφέρει χαρακτηριστικά, μέχρι που κάποια στιγμή άρχισε να έχει υποψίες ότι ο σύντροφος της την απατάει.

Η Augustah Hubble

Παρόλα αυτά, δεν ήταν τελείως σίγουρη, μέχρι που ανακάλυψε τυχαία πως είχε προφυλακτικά στο αμάξι του, όμως οι ίδιοι δεν χρησιμοποιούσαν, καθώς η 21χρονη λάμβανε αντισυλληπτικά. Τότε, αποφάσισε να ψάξει το κινητό του και είδε στα μηνύματα στο Facebook, ότι είχε σχέση με την καλύτερη της φίλη και μάλιστα συναντιόντουσαν τακτικά για να κάνουν σεξ.

Αμέσως σκέφτηκε να τον χωρίσει, όμως πρώτα ήθελε να πάρει εκδίκηση για την «πισώπλατη μαχαιριά» όπως είπε. Έτσι, την επόμενη μέρα τρώγοντας ένα πικάντικο φαγητό, βρήκε την λύση. Η ίδια λατρεύει τα καυτερά φαγητά, οπότε και έχει εύκολη πρόσβαση, αλλά και γνώσεις σε πικάντικα προϊόντα, τα οποία αποφάσισε να χρησιμοποιήσει για να τιμωρήσει τον σύντροφο της.

Ενέσεις με σάλτσα τσίλι και παγάκια από πιπεριές

Το σχέδιο εκδίκησης αμέσως μπήκε σε εφαρμογή, με την ίδια να κάνει ένεση με σάλτσα τσίλι στα προφυλακτικά του συντρόφου της, χωρίς αυτός να έχει υποψιαστεί κάτι. Μια μέρα λοιπόν, γύρισε σπίτι και κρατούσε με μανία τα γεννητικά του όργανα, φωνάζοντας ότι καίγεται. Όταν εκείνη τον ρώτησε τι έγινε, αυτός απάντησε ότι έβαλε μια λοσιόν για να μυρίζει καλύτερα, μετά το μπάνιο που έκανε στο γυμναστήριο.

Η 21χρονη κατάλαβε ότι το σχέδιο μπήκε σε εφαρμογή, γιατί ο σύντροφος της δεν έκανε ποτέ μπάνιο στο γυμναστήριο. Έτσι, του ζήτησε να ξαπλώσει στο κρεβάτι και πήγε να φέρει παγάκια. Στη διαδρομή όμως άκουσε τον άλλο να φωνάζει «αυτά παθαίνω γιατί σε φροντίζω και σε αγαπάω».

@spoiled.trophy.wife

There’s always light at the end of the tunnel

♬ XO – Basically nightcore

Τότε, νευριασμένη αντί να πάρει τα κανονικά παγάκια, άρπαξε αυτά που είναι από καυτερές πιπεριές και χρησιμοποιεί στα κοκτέιλ της. Εκείνη τοποθέτησε τον πάγο στο πέος του συντρόφου της και αυτός άρχισε να φωνάζει ακόμα περισσότερο, καθώς η κατάσταση αντί να καλυτερέψει χειροτέρευσε.

Η εκδίκηση που κατέληξε σε έρωτα

Τότε, αντίκρισε την 21χρονη να γελάει και όταν ρώτησε τι συμβαίνει, έμαθε όλη την αλήθεια, δηλαδή ότι εκείνη γνώριζε για την απιστία του. Παρόλα αυτά, το ζευγάρι δεν χώρισε -ύστερα από παράκληση εκείνου- και έμειναν μαζί για λίγο καιρό, μέχρι που η 21χρονη αντιλήφθηκε πως ο σύντροφος της την απατάει ξανά με άλλη γυναίκα.

Έτσι, αποφάσισε να χωρίσουν οριστικά, όμως επειδή δεν ήθελε να τον αφήσει ατιμώρητο, παντρεύτηκε τον 89χρονο πατέρα του.

Η Augustah Hubble μαζί με τον σύζυγο της και πατέρα του πρώην της

Όλα κυλούσαν με βάση το σχέδιο της, μέχρι που μετά από λίγο καιρό, συνειδητοποίησε πως είναι ερωτευμένη με τον σύζυγό της και πατέρα του πρώην της. Πλέον, οι δύο τους γιόρτασαν τον πέμπτο χρόνο του γάμου τους, με την ίδια να δηλώνει πως βρήκε τον «έρωτα της ζωής της», ενώ αναφέρει ότι «έχει πλάκα» που ο θετός γιος της είναι ο πρώην σύντροφος της, τον οποίο «εκδικήθηκε σκληρά».