Μια ασυνήθιστη δίκη είναι σε εξέλιξη στα βρετανικά δικαστήρια, καθώς μια γυναίκα κατηγορείται ότι προσέλαβε εκτελεστή για να δολοφονήσει την ερωμένη του εραστή της, ο οποίος είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

Σύμφωνα με την thesun.co.uk, η 26χρονη Whitney Franks εργαζόταν σε ένα από τα αθλητικά καταστήματα του κολοσσού Milton Keynes, όπου γνώρισε τον διευθυντή του παραρτήματος της James Prest. Γρήγορα σύναψαν ερωτική σχέση, με εκείνη να γνωρίζει πως αυτός είναι παντρεμένος, ενώ της είχε ξεκαθαρίσει πως δεν σκοπεύει να πάρει διαζύγιο ή να χωρίσει την σύζυγο του.

Πέρασαν σχεδόν δύο χρόνια που ήταν σε παράνομη σχέση, μέχρι που κάποια στιγμή πήρε μετάθεση σε ένα άλλο κατάστημα, της ίδιας όμως εταιρίας. Τότε, ήταν που ανάμεσα τους μπήκε νέο πρόσωπο.

Η Whitney Franks

Μια μέρα λοιπόν, η Whitney Franks επισκέφθηκε το κατάστημα στο οποίο εργαζόταν ο εραστής της, μόνο που παρατήρησε να έχει «περίεργη επαφή» και «αγγίγματα» με την συνάδελφο της Ruut Ruutna.

Έτσι, η 26χρονη άρχισε να ερευνά τι συμβαίνει και ανακάλυψε ότι ο διευθυντής της δεν έχει παράνομη σχέση μόνο μαζί της, αλλά και με την συνάδελφο της παράλληλα. Έτσι, μπήκε στο dark web και σχεδίασε το επόμενο βήμα της.

Το φιλόδοξο σχέδιο που κατέληξε σε αποτυχία

Η Whitney Franks μόλις έμαθε πως είχε νέα αντίζηλο προσπάθησε να την βγάλει από την μέση, οπότε μπήκε στο dark web και ανάρτησε ένα συμβόλαιο θανάτου, προσφέροντας 1,174 ευρώ σε κρυπτονομίσματα για να δολοφονηθεί η συνάδελφος της.

Παρόλα αυτά, το σχέδιο της ναυάγησε, γιατί στην αγγελία απάντησε ένας δημοσιογράφος που του κίνησε την περιέργεια. Ο άνδρας αφού έμαθε τι ζητούσε η 26χρονη πήγε στην αστυνομία, με τις αρχές να περνούν χειροπέδες αμέσως στην Whitney Franks.

Ο James Prest

Πλέον, η 26χρονη διώκεται με βαριές κατηγορίες, όμως ο πρώην εραστής της, δεν είναι στο απυρόβλητο της δικαιοσύνης. Χαρακτηριστικά, ο εισαγγελέας ανέφερε ότι «οι δύο γυναίκες δεν ήταν μόνο συνάδελφοι, αλλά και ερωτικοί αντίζηλοι, ενώ είχαν ρομαντική σχέση με τον James Prest ταυτόχρονα. Και οι δύο γνώριζαν ότι ο James Prest είχε μακροχρόνια σύντροφο με δύο μικρά παιδιά. Δεν τους απασχολούσε αυτό αλλά ανησυχούσαν η μία για την άλλη. Και οι δύο γνώριζαν ότι ο Τζέιμς Περστ δεν ήταν διατεθειμένος να εγκαταλείψει τη μακροχρόνια σύντροφό του ή τα παιδιά τους… Ο Prest προσπάθησε να στρέψει την μία ενάντια στην άλλη».