Μία εξαιρετικά περίεργη τροπή πήρε ένα επεισόδιο με έναν personal trainer, τη γυναίκα του και έναν άστεγο άνδρα στη Βραζιλία. Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο Eduardo Alves ανακάλυψε μέσα σε ένα αυτοκίνητο τη γυναίκα του να κάνει σεξ με έναν άνδρα. Εκείνος πίστεψε ότι η γυναίκα του έπεσε θύμα επίθεσης αλλά τα πράγματα ήταν λίγο διαφορετικά.

Το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης δείχνει τον Alves να πλησιάζει ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο και να κρυφοκοιτάζει μέσα από το παρμπρίζ. Με οργή αντικρίζει τη σύντροφό του μέσα με έναν άλλο άνδρα. Εξοργισμένος, χτυπάει τις γροθιές του στο τζάμι πριν ανοίξει την πόρτα του αυτοκινήτου και ανέβει μέσα για να δώσει ξύλο στον άνδρα.

Η σύζυγος, που πηγαίνει τακτικά στην εκκλησία, είπε αργότερα σε έναν φίλο της ότι είχε λάβει «μήνυμα από τον Θεό» να «βοηθήσει» τον άστεγο. Το περιστατικό έλαβε χώρα στη γειτονιά Jardim Roriz στην Ομοσπονδιακή Περιφέρεια της Βραζιλίας, τις πρώτες πρωινές ώρες της 10ης Μαρτίου.

Σε άσχημη κατάσταση ο άστεγος

Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Metropoles, η σύζυγος και η πεθερά του κ. Alves είχαν φύγει από το σπίτι για να βοηθήσουν τον άνδρα που ζούσε σε δύσκολη κατάσταση. Αργότερα οι δυο τους χώρισαν, αλλά ο personal trainer αργότερα δεν μπόρεσε να επικοινωνήσει με τη σύζυγό του, η οποία δεν απαντούσε στο τηλέφωνό της.

Ο γυμναστής βρήκε αργότερα το αυτοκίνητο με το οποίο η σύζυγός του είχε φύγει από το σπίτι δίπλα σε ένα δημοτικό σχολείο. Και αφού πλησίασε το όχημα, ήρθε αντιμέτωπος με τη σκηνή που τον σόκαρε

Τα πλάνα που κατέγραψε το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης δείχνουν πώς ο Alves χτυπά στον άστεγο άνδρα, ο οποίος στη συνέχεια φαίνεται να βγαίνει από το όχημα. Αλλά ο Alves τον ακολουθεί, πριν τον φέρει πίσω στο αυτοκίνητο και του δώσει άλλο ένα χτύπημα. Η σύντροφός του φαίνεται στη συνέχεια να κείτεται στο έδαφος έξω από το αυτοκίνητο, απελπισμένος από την κατάσταση που εκτυλίσσεται.

Η σύζυγoς ανέφερε στην αστυνομία ότι είχε «μήνυμα από το θεό»

Ο Alves φέρεται να είπε στην αστυνομία ότι στην αρχή νόμιζε ότι επρόκειτο για βιασμό που παρακολουθούσε από το παρμπρίζ. Ωστόσο, η σύζυγός του, είπε στους αστυνομικούς ότι οι σχέσεις που είχε εκείνη τη στιγμή με τον άνδρα ήταν στην πραγματικότητα συναινετικές.

Είπε στους αστυνομικούς ότι της άρεσε να βοηθάει ευάλωτους ανθρώπους μέσω της εκκλησίας στην οποία πηγαίνει. Και φέρεται να είπε αργότερα σε έναν φίλο της ότι είχε λάβει «μήνυμα από τον Θεό» να βοηθήσει τον άστεγο άνδρα με τον οποίο εντοπίστηκε.

Ο άστεγος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με μώλωπες και δύο μαυρισμένα μάτια.