Μάρτυρες μιας αποτρόπαιας δολοφονίας – αυτοκτονίας έγιναν σήμερα οι εισαγγελείς και οι αστυνομικοί της Πενσιλβάνια, όταν ένας άνδρας από την Φιλαδέλφεια των Ηνωμένων Πολιτειών δολοφόνησε τη σύζυγό του με αλυσοπρίονο και στη συνέχεια αυτοκτόνησε με το ίδιο εργαλείο.

Μάρτυρας του αιματηρού σκηνικού έγινε μάλιστα ο 14χρονος γιος του, ο οποίος γυρίζοντας στο σπίτι από αγώνα μπάσκετ αντίκρισε το φρικτό θέαμα και ειδοποίησε την αστυνομία.

Όπως δήλωσε ο βοηθός εισαγγελέα της Κομητείας Μοντγκόμερι, Κέβιν Στίλι,«στη σκηνή βρέθηκε ένα αλυσοπρίονο. Είναι σαφές ότι χρησιμοποιήθηκε».

Ο ιατροδικαστής Γουόλτερ Χόφμαν, δήλωσε ότι βάσει της αυτοψίας, η Νικόλ Πέπελμαν, 43 ετών, εξέπνευσε στα χέρια του συζύγου της, Κρίστοφερ Πέπεπλμαν 48 ετών, εξαιτίας «τραυμάτων που έφερε από αιχμηρό αντικείμενο στην περιοχή της κοιλιακής χώρας». Η γυναίκα έφερε επίσης τραύματα από μαχαίρι. Ο σύζυγος στη συνέχεια αυτοκτόνησε προκαλώντας στον εαυτό του τραύματα «με απότομη δύναμη στην κοιλιακή χώρα και το δεξιό μηρό». Και στις δύο περιπτώσεις το αλυσοπρίονο προκάλεσε τους θανατηφόρους τραυματισμούς.

Όταν ο 14χρονος γιος κάλεσε την άμεση δράση, ανέφερε ότι οι γονείς του φαίνονται να είναι νεκροί. Το ζευγάρι είχε τρία παιδιά, κανένα από τα οποία δεν βρίσκονταν στο σπίτι όταν συνέβη το ειδεχθές έγκλημα. Οι γείτονες του ζευγαριού δήλωσαν ότι οι δυο τους ήταν παντρεμένοι 20 χρόνια, αλλά τελευταία αντιμετώπιζαν προβλήματα στο γάμο τους.