Από το ζενίθ στο ναδίρ βρέθηκε ένας βρετανός, καθώς κέρδισε 116 χιλιάδες δολάρια σε τυχερά παιχνίδια και λίγο μετά η πρώην γυναίκα του τον μήνυσε ζητώντας να της καταβάλει ένα υψηλό χρηματικό ποσό.

O Nigel Page, είδε τη ζωή του να αλλάζει, καθώς κέρδισε το λαχείο. Την χαρά του, όμως, ήρθε γρήγορα να ανατρέψει η πρώην γυναίκα του, Wendy. Η Wendy του έκανε αγωγή ζητώντας αποζημίωση χιλιάδων δολαρίων παρά το γεγονός ότι εκείνη τον είχε παρατήσει πριν δέκα χρόνια για άλλο άντρα παίρνοντας μαζί και την τρίχρονη τότε κόρη τους!

Τελικά, η λύση δόθηκε με ένα εξωδικαστικό συμβιβασμό και λίγο αργότερα η Wendy φωτογραφήθηκε με ένα μπουκάλι σαμπάνια, γιορτάζοντας την επιτυχία της! Μάλιστα, πέρα από το χρηματικό ποσό που διεκδίκησε και κέρδισε, η εν λόγω κυρία χαιρόταν και για ακόμη ένα λόγο. Αν και αρχικά ο πρώην σύζυγός της ζήτησε τα λεφτά να μπουν στο λογαριασμό της κόρης της, τελικά αγνόησε το αίτημά του και πλέον τα χρήματα ανήκουν στην ίδια και μπορεί να τα ξοδέψει σύμφωνα με τη δική της κρίση.

Βέβαια, δεν άφησε το παιδί έξω από την υπόθεση. Ζήτησε αύξηση της διατροφής που πληρώνει ο Page, από 309 δολάρια σε 4000! Τυχερός και άτυχος μαζί ο Nigel Page.