Ένας επίπονος χωρισμός έχει συμβεί σε όλους μας. Το διάστημα που μας πήρε για να το ξεπεράσουμε μπορεί να ποικίλει. Αυτό που έγινε άμεσα ωστόσο (και μην ψεύδεστε επ’ αυτού) ήταν να ξεφορτωθούμε αντικείμενα του ή της πρώην που μας τον/την θύμιζαν.

Ένας πληγωμένος άνδρας από τη Βρετανία λοιπόν προσπαθεί πράξει το ίδιο χρησιμοποιώντας το καυστικό του χιούμορ.

Προσπαθεί να πουλήσει στο ebay το τροχόσπιτο που αγόρασε ενώ ήταν με την πρώην κοπέλα του και το περιέγραψε ως μια «θλιβερή σακαράκα δυστυχίας σε τροχούς» που θα ήταν ιδανικό για «έναν σαδιστή».

Η διαφήμιση περιγράφει επίσης την τραγική ιστορία πίσω από το Bedford CF Motorhome.

Τροχόσπιτο προς πώληση

Η ιστορία πίσω από την αγγελία

Ο πωλητής λέει ότι δεν ήθελε να το αγοράσει αλλά η κοπέλα του το ήθελε, οπότε «βρήκαν μία συμβιβαστική λύση και αγόρασαν ένα τροχόσπιτο». Αργότερα τον εγκατέλειψε, «πιθανότατα για έναν άντρα με πολύ πιο εντυπωσιακό αυτοκινούμενο σπίτι», αναφέρει με χιούμορ.

Παραδόξως, η προσφορά για την αγορά έχει ξεπεράσει τώρα τα 1.700 ευρώ, με λιγότερες από δύο ημέρες να έχουν απομείνει και 41 «χτυπήματα». «Θα πρέπει να ενεργήσετε γρήγορα εάν θέλετε να πάρετε στα χέρια σας την “υπενθύμιση ορισμένων τραγικών επιλογών ζωής”».

Ο άντρας γράφει: «Προοριζόταν να είναι ένα “κοινό πρότζεκτ”, το οποίο στην πραγματικότητα μετατράπηκε σε κόλαση με εκείνη τη μισή μέρα να παραπονιέται για το υπόστεγο που είχαμε αγοράσει».

Τροχόσπιτο προς πώληση

«Fast Forward μερικούς μήνες μήνες όταν και αποφάσισε να σηκωθεί και να φύγει (πιθανότατα για έναν άντρα με πολύ πιο εντυπωσιακό αυτοκινούμενο από το δικό μου) αφήνοντας πίσω μόνο αυτή τη θλιβερή σακαράκα δυστυχίας σε τροχούς.

Εκτός από το να προσπαθώ να μειώνω τις τιμές των τοπικών ακινήτων, χρησιμεύει ως προσωπική υπενθύμιση ότι τα τελευταία χρόνια της ζωής μου ήταν πραγματικά και εντελώς χαμένα», αναφέρει ο χολωμένος άνδρας.

Η διαφήμιση στη συνέχεια περιγράφει περισσότερα από τα κακά σημεία του αυτοκινούμενου, συμπεριλαμβανομένου του γεγονότος ότι δεν λειτουργεί πια.

Η διαφήμιση καταλήγει: «Αν τα έχετε καταφέρει μέχρι τώρα, πιθανότατα είστε ψυχικά ασθενείς ή εξακολουθείτε να είστε αναγκασμένοι να έχετε ένα τέλειο στέκι αγάπης για αυτές τις ρομαντικές αποδράσεις του Σαββατοκύριακου, είτε έτσι είτε αλλιώς, επικροτώ την αφοσίωση.

Αν όντως αποφασίσετε να κάνετε προσφορά, και ο Θεός να σας κάνει να κερδίσετε, θα πρέπει να το μεταφέρετε ή να το μαζέψετε μόνοι σας, καθώς δεν έχω ούτε το χρόνο, ούτε τα μέσα ούτε τη θέληση να σας το παραδώσω».