Μία περίεργη αντιπαράθεση ξέσπασε τις τελευταίες ώρες μεταξύ του Βρετανού πρωθυπουργού, Μπόρις Τζόνσον και της ποπ σταρ, Νίκι Μινάζ για το εμβόλιο κατά του κορονοϊού.

Όλα ξεκίνησαν από μια ανάρτηση της Νίκι Μινάζ στο Twitter, όπου η τραγουδίστρια υποστήριξε ότι ένας ξάδερφός της από το Τρινιντάντ δεν θα κάνει το εμβόλιο, γιατί κάποιος φίλος του που το έκανε, έμεινε στείρος και πρήστηκαν οι όρχεις του. «Ο ξάδερφός μου στο Τρινιντάντ δεν θα κάνει το εμβόλιο γιατί ένας φίλος του το έκανε και έμεινε στείρος. Οι όρχεις του πρήστηκαν. Σε λίγες εβδομάδες θα παντρευόταν και η κοπέλα ακύρωσε το γάμο. Οπότε, προσευχηθείτε και βεβαιωθείτε ότι νιώθετε καλά με την απόφασή σας» έγραψε χαρακτηριστικά.

Κόντρα Τζόνσον – Μινάζ: «Θα έπρεπε να ντρέπεται» λέει ο επικεφαλής λοιμωξιολόγος

Το tweet της Νίκι Μινάζ κλήθηκε να σχολιάσει ο επικεφαλής λοιμωξιολόγος της Βρετανίας, Κρις Γουίτι, κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων από την Ντάουνινγκ Στριτ για την πορεία της πανδημίας του κορονοϊού.

Ο καθηγητής ξεκαθάρισε πως οι ισχυρισμοί αυτοί είναι αναληθείς και τρομάζουν τους πολίτες και τόνισε η pop artist θα έπρεπε να ντρέπεται. «Υπάρχουν πολλοί μύθοι για τα εμβόλια που αιωρούνται, κάποιοι από τους οποίους είναι ξεδιάντροπα γελοίοι και έχουν στόχο να τρομάζουν τον κόσμο. Ένας τέτοιος μύθος είναι και αυτός που μου λέτε και είναι αναληθής» είπε αρχικά ο Γουίτι.

«Υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι με παράξενα πιστεύω και κάνουν τις δικές τους επιλογές, είναι ενήλικες. Όμως υπάρχουν επίσης άνθρωποι που προσπαθούν να αποθαρρύνουν άλλους ανθρώπους από το να κάνουν το εμβόλιο […] και αυτοί θα έπρεπε να ντρέπονται» τόνισε.

Μπόρις Τζόνσον: Δεν γνωρίζω τη Νίκι Μινάζ

Για το συμβάν ρωτήθηκε και ο Βρετανός πρωθυπουργός ο οποίος είπε: «Δεν γνωρίζω το έργο της Νίκι Μινάζ, όπως πιθανότατα θα έπρεπε, αλλά γνωρίζω το έργο της Νίκι Κανάνι, μια σούπερσταρ καθηγήτρια από το Μπέξλεϊ. Αυτή θα σας πει πως τα εμβόλια είναι υπέροχα και πως όλοι θα πρέπει να τα κάνουν. Οπότε θα προτιμήσω να ακούσω τη Νίκι Κανάνι», είπε με προφανή ειρωνικό τόνο.

Νίκι Μινάζ σε Μπόρις Τζόνσον: Σε συγχωρώ

Αφότου ενημερώθηκε για το σχόλιο του Βρετανού πρωθυπουργού, η ποπ σταρ ανταπάντησε με ένα ηχητικό μήνυμα που του απευθύνει και γράφοντας στον λογαριασμό της στο Twitter ότι «τον συγχωρεί».

«Γεια σου πρωθυπουργέ Μπόρις, είμαι η Νίκι Μινάζ και καλώ απλά για να σας πω ότι ήσασταν απίθανος στις ειδήσεις σήμερα το πρωί. Για την ακρίβεια είμαι Βρετανή. Γεννήθηκα εκεί. Πήγα στο πανεπιστήμιο εκεί. Πήγα στην Οξφόρδη. Πήγα στο σχολείο με τη Μάργκαρετ Θάτσερ και μου είπε τόσα πολλά καλά πράγματα για εσένα. Θα ήθελα να σας στείλω ένα πορτφόλιο της δουλειάς μου, εφόσον δεν γνωρίζετε και πολλά για μένα, είμαι μεγάλη, μεγάλη σταρ στις ΗΠΑ», ακούγεται να λέει σε αυτό η ράπερ.