Σοκ προκάλεσε το περιστατικό στο Πλίμουθ της Βρετανίας, όταν ένας 22χρονος σκότωσε πέντε άτομα και μετά αυτοκτόνησε. Ο μανιακός δράστης σε βίντεο στο YouTube περιέγραφε τον εαυτό του ως χοντρό και άσχημα που δεν έχει κάνει σεξ.

Σύμφωνα με την DailyMail o 22χρονος, Τζέικ Ντέιβισον, είχε εμμονή με την εμφάνισή του και καυχιόταν πως ήταν «Εξολοθρευτής».

«Ξυπνάς και κοιτάς τον τοίχο και σκέφτεσαι ότι τίποτα δεν έχει αλλάξει, αλλά είμαι ακόμα στην ίδια θέση, την ίδια περίοδο στη ζωή, ακόμα μετά από γαμ… κάτι. Αυτός ο γαμ… παρθένος, χοντρός και άσχημος. Μου αρέσει να σκέφτομαι μερικές φορές ότι είμαι ο “Εξολοθρευτής” ή κάτι τέτοιο» ήταν κάποιες από τις φράσεις που έλεγε.

Πλίμουθ: Πώς ο μανιακός σκότωσε 5 άτομα και μετά αυτοκτόνησε

Ο Τζέικ Ντέιβισον, 22 ετών, ήταν μαθητευόμενος χειριστής γερανών και άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως μέσα σε ένα σπίτι στο Biddick Drive.

Το συγκεκριμένο σπίτι ήταν της οικογένειας του δράστη, με την Daily Mail να αναφέρει πως στα θύματα ήταν η μητέρα και ο αδερφός του.

Στη συνέχεια ο μανιακός βγήκε στους δρόμους και άνοιξε πυρ εναντίον αγνώστων. Ο απολογισμός 5 νεκροί και τουλάχιστον δύο τραυματίες, οι οποίοι είχαν βγάλει για βόλτα τους σκύλους τους.

Μέσα στα θύματα βρίσκεται και ένα παιδί, ενώ ο δράστης στη συνέχεια αυτοκτόνησε.