Διχάζει την Βρετανία το άγαλμα της Νταϊάνα από τον γλύπτη Ίαν Ρανκ Μπρόντλεϊ. Μετά τα χθεσινά αποκαλυπτήρια του αγάλματος στη μνήμη της Νταϊάνα την ημέρα που αν ζούσε θα έκλεινε τα 60 της χρόνια, οι κριτικές ποικίλουν καθώς άλλοι έμειναν ευχαριστημένοι, αλλά κάποιοι άλλοι υποστήριξαν ότι ο γλύπτης δεν κατάφερε να αιχμαλωτίσει τη μαγεία που χαρακτήριζε την γυναίκα που κέρδισε τον τίτλο «πριγκίπισσας του λαού».

Η απουσία του χαρακτηριστικού της, ζεστού χαμόγελου και η αυστηρότητα που αναδύεται από το έργο σχολιάστηκε αρνητικά, αν και τα δύο παιδιά της Νταϊάνα εξέφρασαν την ικανοποίησή τους καθότι ο Μπρόντλεϊ έχει στενούς δεσμούς με τη βασιλική οικογένεια. Ο ίδιος δήλωσε ότι συνεργάστηκε στενά και με τον Χάρι και τον Γουίλιαμ για να εμπνευστεί. Στην ουσία αυτοί τον καθοδήγησαν, με το ντύσιμό της να προέρχεται από μία αγαπημένη φωτογραφία του Χάρι, από τα Χριστούγεννα του 1993.

Στα παραλειπόμενα των αποκαλυπτηρίων, το καλό νέο ήταν ότι τα δυο αδέλφια ξαναμίλησαν. Ο Γουίλιαμ και ο Χάρι ήταν ευδιάθετοι, συγκινημένοι και χαμογελούσαν κατά τη διάρκεια της λιτής τελετής, ενώ έμοιαζαν πολύ άνετοι μεταξύ τους.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.