Ο Μέριλιν Μάνσον σχεδιάζει να παραδοθεί, ίσως και σήμερα, στο αστυνομικό τμήμα του Λος Άντζελες. Σύμφωνα με το Variety, αυτό θα συμβεί σε συνέχεια του εντάλματος σύλληψης εις βάρος του, για την υπόθεση παρενόχλησης μιας οπερατέρ σε συναυλία του στο Νιου Χάμσαϊρ το 2019.

Την είδηση επιβεβαίωσε ο επικεφαλής της αστυνομίας του Νιου Χάμσαϊρ, Άντονι Μπιν Μπέρπι, προσθέτοντας ότι η εξέλιξη αυτή επετεύχθη χάρη στην πίεση των χρηστών στα social media.

«Χάρη σε περισσότερα από 300.0000 σχόλια και κοινοποιήσεις στο Facebook, ο κ. Μπράιαν Γουόρνερ [σ.σ: όπως είναι το πραγματικό επίθετο του Μάνσον] αναγκάστηκε να ανταποκριθεί στο ένταλμα σύλληψης, προκειμένου να επιτρέψει στο θύμα του εγκλήματος να αποτανθεί στο δικαστήριο προκειμένου να καταστεί ο ίδιος υπόλογος για τις πράξεις του» είπε ο Μπέρπι. Το πρώτο ένταλμα σύλληψης σε βάρος του Μέριλιν Μάνσον εκδόθηκε τον Οκτώβριο του 2019, καθώς το περιστατικό που περιγράφει η οπερατέρ έλαβε χώρα σε συναυλία του, τον Αύγουστο του ίδιου χρόνου.

Και η Έβαν Ρέιτσελ Γουντ τον κατηγορεί για κακοποίηση

Την ίδια στιγμή, τελειωμό δεν έχουν οι καταγγελίες σεξουαλικής κακοποίησης εναντίον του Μάνσον με τις υποθέσεις βίας που εκκρεμούν να έχουν ξεπεράσει τις 15. Άλλη μία γυναίκα τον κατηγόρησε τον περασμένο Μάιο σύμφωνα με το TMZ ότι την βίαζε και απειλούσε να την σκοτώσει επί σειρά ετών.

Με μία ανάρτηση στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, η Έβαν Ρέιτσελ Γουντ αποκάλυψε ότι ήταν θύμα ψυχολογικής κακοποίησης για πολλά χρόνια από τον τραγουδιστή Μέριλιν Μάνσον. Σύμφωνα με το Variety, η σχέση ανάμεσα στη διάσημη ηθοποιό και τον Αμερικανό μουσικό έγινε γνωστή το 2007, όταν εκείνη ήταν 19 και εκείνος 38. Οι δύο τους αρραβωνιάστηκαν το 2010, αλλά χώρισαν επτά μήνες μετά.

«Το όνομα του κακοποιητή μου είναι Μπράιαν Γουόρνερ ή όπως είναι γνωστός σε όλο τον κόσμο Μέριλιν Μάνσον. Από την εφηβεία μου και για πολλά χρόνια με κακοποιούσε ψυχικά, μου έκανε πλύση εγκεφάλου και με χειραγωγούσε επανειλημμένα. Δεν μπορώ άλλο να ζω μέσα στον φόβο, στα αντίποινα, στις συκοφαντίες και τους εκβιασμούς. Είμαι εδώ για να πω για να κατονομάσω αυτόν τον επικίνδυνο άνθρωπο και για τις διάφορες βιομηχανίες που του επέτρεψαν να το κάνει αυτό, προτού καταστρέψει και άλλες ζωές. Είμαι στο πλευρό των θυμάτων που δεν θέλουν πλέον να ζουν στη σιωπή» έγραψε η Γουντ στο instagram.