Η οικογένεια μιας γυναίκας που συνεχίζει να αγνοείται στην τραγωδία του Μαϊάμι φωνάζει το όνομά της μέσα στη συντρίμμια, κάνοντας μάλιστα «βάρδιες», ένας τη φορά.

Δεν είναι οι μόνοι, το ίδιο κάνουν και οι συγγενείς των 152 περίπου αγνοουμένων μέσα στο χάος και την καταστροφή.

Τραγωδία στο Μαϊάμι: Φωνάζουν τα ονόματα των συγγενών τους δίπλα στα συντρίμμια

Όσοι έχουν άνθρωπο που θεωρείται πως βρίσκεται κάτω από τα ερείπια του συγκροτήματος κατοικιών στο Μαϊάμι πηγαίνουν εκεί καθημερινά, για να δουν την πρόοδο των σωστικών συνεργείων και να φωνάξουν ξανά τα ονόματα των αγαπημένων τους, με την ελπίδα κάποιος να ακούσει.

Το ίδιο συνέβη και την Κυριακή το πρωί, συγγενείς και οικείοι των αγνοουμένων κατέφτασαν για άλλη μια φορά στα συντρίμμια του Champlain Towers South. Ανάμεσά τους ήταν και οι αγαπημένοι της φοιτήτριας Nicole Langsfeld, η οποία συνεχίζει να αγνοείται, όπως και ο άντρας της.

Ο φόρος αίματος έχει ανέβει στους 9 ανθρώπους. Η ρεπόρτερ του CNN, Faith Karimi, η οποία ήταν παρούσα την Κυριακή το πρωί, έγραψε στο Twitter:

«Κάποιοι συγγενείς όσων αγνοούνται στο Surfside τους επιτράπηκε να επισκεφτούν τα συντρίμμια αυτό το απόγευμα. Ο θείος της Nicole Langsfeld μου είπε ότι όταν έφτασαν εκεί, φώναζαν ο καθένας με τη σειρά του το όνομά της, ελπίζοντας πως θα τους ακούσει κάτω από τα ερείπια».

Οι ελπίδες αρχίζουν να εξανεμίζονται ωστόσο όσο οι μέρες περνούν…