Φοράει κολλητά δερμάτινα φορέματα, διχτυωτά καλσόν και φυσικά ψηλοτάκουνες γόβες. Ένα είναι σίγουρο, η Jane Pesch ξέρει πως να κάνει τους άντρες να γυρνούν προς το μέρος της όταν μπαίνει στο μπαρ για να απολαύσει το ποτό της.

Είναι 73 ετών, χήρα και μητέρα τριών παιδιών ενώ είναι ανένδοτη στο γεγονός ότι η ηλικία της δεν αποτελεί εμπόδιο για το ερωτικό προφίλ της.

«Υποθέτω ότι θα έπρεπε να φοράω ζεστές ζακετούλες και χαμηλά παπούτσια από το φαρμακείο. Αλλά κάτι τέτοιο δεν θα είχε και πολύ πλάκα» δηλώνει η ίδια.

«Δεν υπάρχει κανένας νόμος που να απαγορεύει να ντύνεσαι νεανικά ακόμα και μετά τα 70. Η Jane Fonda είναι καλύτερη από μένα;» διερωτάται.

Όπως διαβάζουμε στη Mirror, η Jane παραδέχεται ότι της λείπει ο άντρας της αλλά δεν είναι διατεθειμένη να κάθεται κλεισμένη σε ένα σπίτι και πάνω από ένα τηλέφωνο περιμένοντας πότε θα τηλεφωνήσουν τα παιδιά της.

«Δεν με ενδιαφέρει μία μακροχρόνια σχέση γιατί κανείς δεν μπορεί να αντικαταστήσει τον σύζυγό μου αλλά θέλω να περνάω καλά και να διασκεδάζω».

Η 73χρονη χήρα παραδέχεται ότι έχει κάνει λίφτινγκ και κάνει πολύ συχνά μπότοξ ενώ έχει γραφτεί σε πολλά σάιτ γνωριμιών χωρίς ωστόσο να λέει ψέματα γα την ηλικία της.