Το πτώμα ενός κοριτσιού μόλις 6 ετών βρέθηκε σε ένα δάσος κοντά στο σπίτι της στην Ιντιάνα των ΗΠΑ λιγότερες από δυο ώρες μετά την εξαφάνισή της. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία από την αυτοψία, ο θάνατός της προήλθε από ασφυξία.

Όπως έγινε γνωστό στις αρχές της εβδομάδας, η υπόθεση της μικρής Γκρέις Ρος ερευνάται ως ανθρωποκτονία που προκλήθηκε από ασφυξία, ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα επιπλέον εξετάσεων.

Οι πληροφορίες για την αιτία θανάτου του κοριτσιού αποκαλύφθηκαν την ίδια ημέρα που ένα 14χρονο αγόρι που συνελήφθη για τον θάνατό της εμφανίστηκε ενώπιον της δικαιοσύνης.

Το αγόρι, το όνομα του οποίου δεν έχει γίνει γνωστό λόγω της ηλικίας του, θα παραμείνει υπό κράτηση σε κέντρο κράτησης ανηλίκων μέχρι να εμφανιστεί ξανά στο δικαστήριο στις 22 Μαρτίου.

Η εξαφάνιση της Γκρέις από το σπίτι της δηλώθηκε από την οικογένειά της την περασμένη Παρασκευή. Λιγότερες από δύο ώρες αργότερα, το πτώμα της βρέθηκε σε μια κοντινή δασώδη περιοχή.

Ο αστυνομικός Ντέρεκ Ντίτερ δήλωσε στο ABC 57 πως οι Αρχές ερευνούν ακόμη τι συνέβη αλλά και πως οι πληροφορίες είναι «πολύ τρομακτικές».

Λόγω της ηλικίας του αγοριού, η διαδικασία στην Ιντιάνα είναι διαφορετική από εκείνη που ακολουθείται για τους ενήλικες. Ο ανήλικος πρέπει να δει δικαστή εντός 48 ωρών από τη σύλληψη. Ο δικαστής διέταξε τη συνέχιση της κράτησης.

The little girl was deprived of air in her final hours 💔

Posted by Daily Mail on Wednesday, March 17, 2021