Οι Δημοκρατικοί προσπαθούν να διώξουν μια βουλευτή και φανατική οπαδό του Τραμπ από τη θέση της στην επιτροπή εξαιτίας των posts που ανεβάζει στα κοινωνικά μέσα.

Η Μάρτζορι Τέιλορ Γκριν πιστεύει σε ακραίες θεωρίες συνωμοσίες. Μεταξύ αυτών πως τα σχολικά μακελειά, αλλά ακόμα και η 11η Σεπτεμβρίου, είναι πράγματα σκηνοθετημένα.

Η βουλευτής από την Τζόρτζια των ΗΠΑ προσπάθησε μάλιστα τον περασμένο μήνα να περάσει ένα μέτρο για την παραπομπή του νέου προέδρου Τζο Μπάιντεν.

Η Γκριν εκλέχτηκε στο Κογκρέσο τον Νοέμβριο και είναι μέλος της επιτροπής Εκπαίδευσης και Εργασίας και μιας δεύτερης υποεπιτροπής.

Εξαιτίας όμως των όσων γράφει και πιστεύει, οι Δημοκρατικοί ισχυρίζονται πως «έχει χάσει το δικαίωμα» να είναι μέλος της επιτροπής, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για εκπαιδευτικά θέματα.

Οι Δημοκρατικοί έδωσαν τελεσίγραφο τη Δευτέρα στους Ρεπουμπλικανούς να τη βγάλουν από τις δύο επιτροπές μέσα σε 72 ώρες. Τι έχει πει όμως και συγκέντρωσε τη μήνη ακόμα και μελών του κόμματός της;

Ποια είναι η Μάρτζορι Τέιλορ Γκριν

Πρώτα πρώτα, συμπαθεί ιδιαιτέρως την ακραία συνωμοσιολογική ομάδα Q-Anon και δεν το κρύβει. Το 2016 ισχυρίστηκε πως η Χίλαρι Κλίντον, υποψήφια τότε για την προεδρία των ΗΠΑ, σχετίζεται με παιδοφιλικά δίκτυα και απαγωγές παιδιών.

Μέσω των κοινωνικών μέσων, έχει κάνει like σε σχόλια που καλούσαν ακόμα και σε φόνους Δημοκρατικών πολιτικών. Και το 2018 ισχυρίστηκε δημοσίως πως το τρομοκρατικό χτύπημα της 11ης Σεπτεμβρίου ήταν συνωμοσία της αμερικανικής κυβέρνησης.

Την ίδια χρονιά είπε και πως οι τεράστιες πυρκαγιές που έπληξαν την Καλιφόρνια προήλθαν από διαστημικό λέιζερ που ελέγχεται από μια πανίσχυρη σέχτα, στα μέλη της οποίας περιλαμβάνονται και οι Ρότσιλντ.

Αν αυτά δεν φτάνουν, η Γκριν πιστεύει πως ο λευκός Αμερικανός είναι το πιο καταπιεσμένο κομμάτι της κοινωνίας.

Οι Ρεπουμπλικανοί ελπίζουν τώρα πως θα κοπάσουν οι κραυγές εναντίον της και το θέμα θα ξεχαστεί τελικά. Μόνο που οι Δημοκρατικοί δεν φαίνονται διατεθειμένοι να την αφήσουν στη θέση της…