Η Μελάνια «ανέβαζε το ηθικό του Τραμπ» λέγοντάς του πόσο «υπέροχος και σπουδαίος είναι» στην τηλεφωνική τους επικοινωνία έπειτα από κάθε προεκλογική συγκέντρωση του τέως προέδρου.

Αυτό ισχυρίζεται η πρώην συνεργάτιδα και φίλη της Μελάνια, Stephanie Winston Wolkoff, πως ο Τραμπ την έπαιρνε αμέσως τηλέφωνο μετά από κάθε προεκλογική εκστρατεία και αυτή τον έλουζε με συγχαρητήρια.

«Ήταν πάντα το πρώτο του τηλεφώνημα, όπου κι αν ήταν εκείνη», λέει η Wolkoff, «το πρώτο πράγμα που της έλεγε ήταν ‘‘έι, μωρό, πώς τα πήγα;’’. Σαν να ήθελε την έγκρισή της».

Η Wolkoff επιβεβαιώνει μάλιστα πως οι φήμες για διαζύγιο είναι ανυπόστατες, ισχυριζόμενη πως υπάρχει αυθεντική αγάπη μεταξύ τους.

Η πρώην σύμβουλος της Μελάνια αποκαλύπτει πως το τηλεφώνημα είχε αποκτήσει τα χαρακτηριστικά τελετουργικού, ώστε να του ανεβάζει την αυτοπεποίθηση κατά τη δύσκολη προεκλογική περίοδο.

«Πιστεύω πως ήταν ο τρόπος τους να δείχνουν τρυφερότητα ο ένας στον άλλον, εκείνη να του λέει πόσο υπέροχος και σπουδαίος είναι», είπε η Wolkoff στο Hollywood Life.Η Wolkoff έχει γράψει και ένα βιβλίο όταν

έφυγε από τον Λευκό Οίκο, όπου παρέχει κλεφτές ματιές στα άδυτα της πρώην Πρώτης Οικογένειας των ΗΠΑ…