Η 52χρονη Alisa Andrews από το Αρκάνσας των ΗΠΑ, μητέρα και εκπαιδευτικός, παραδέχτηκε πως κακοποίησε σεξουαλικά ένα έφηβο κορίτσι, διατηρώντας ανάρμοστη σχέση μαζί της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Arkansas Democrat-Gazette», η Andrews ήταν η καθηγήτρια βιολογίας της μικρής στο εξάμηνο πριν από την έναρξη της σχέσης τους.

Ο δικαστής την καταδίκασε τη Δευτέρα σε φυλάκιση 4 μηνών για τη σεξουαλική κακοποίηση της ανήλικης. Της επέτρεψαν μάλιστα να συνεχίσει να διδάσκει, φτάνει να μην έχει επαφές με ανηλίκους έξω από τη σχολική αίθουσα.

Η εισαγγελέας Sara Rhinehart διάβασε και μια δήλωση του θύματος: «Ξέρω πια πως τίποτα από αυτά δεν είναι δικό μου λάθος. Και θέλω να ξέρεις πως δεν έχεις πλέον καμία δύναμη πάνω μου. Δεν είμαι σήμερα το προβληματικό κορίτσι που ήμουν. Δεν ξέρεις τίποτα για το άτομο που είμαι σήμερα και δεν θα μάθεις ποτέ. Ελπίζω να ξέρεις πως δεν θα σε συγχωρήσω ποτέ και ελπίζω να μην το κάνω».

Οι γονείς της μικρής είπαν πως ήταν η κόρη τους αυτή που τους αποκάλυψε την ερωτική σχέση με τη δασκάλα της, καθώς και τις συνευρέσεις τους μέσα στην εκκλησία όπου λάμβαναν χώρα κάποιες φορές τα μαθήματα.

Σύμφωνα με τα πρακτικά της δίκης, η δασκάλα την κακοποιούσε σεξουαλικά για 9 μήνες. Τη συνέλαβαν τελικά τον Οκτώβριο του 2019, όταν ο ιερέας της εκκλησίας υποπτεύθηκε πως κάτι ανάρμοστο λάμβανε χώρα μεταξύ τους.

Η μικρή είπε ακόμα πως προσπάθησε να δώσει τέλος στη σχέση αρκετές φορές, η καθηγήτρια την απειλούσε ωστόσο όλο αυτό το διάστημα.