Όποιος έχει επισκεφθεί το Αλκατράζ γνωρίζει ότι κάτι… μυστηριώδες πλανάται στον αέρα. Ιδίως από τότε που έκλεισαν οι «περίφημες» φυλακές του, το 1963. Από τότε θεωρείται ως ένα από τα στοιχειωμένα μέρη του κόσμου και ένα από τα πιο τρομακτικά. Αυτό το διαπίστωσε ένα ζευγάρι Βρετανών τουριστών, το οποίο ισχυρίζεται ότι φωτογράφισε ένα φάντασμα!

Η Σέιλα Σίλερι Γουόλς και ο σύζυγος της Πολς Ράις βρέθηκαν στο Σαν Φρανσίσκο και επισκέφθηκαν την περιβόητη Ομοσπονδιακή φυλακή του Αλκατράζ. Η γυναίκα άρχισε να τραβά φωτογραφίες με το iPhone της στα κελιά και σε άλλους χώρους της φυλακής.

Ώσπου κοίταξε τις φωτογραφίες που είχε βγάλει και είδε να απεικονίζεται σε κάποιες από αυτές μια γυναικεία φιγούρα ντυμένη με φόρεμα του 1930, ενώ σε μία άλλη φαίνεται να γίνεται καπνός.

«Μόλις μπήκαμε στη φυλακή, ήταν πολύ τρομακτικά. Δεν αισθανόμουν άνετα. Όταν κοίταξα τη φωτογραφία στο κινητό μου πρόσεξα ότι υπήρχε ένα πρόσωπο. Όταν ξανακοίταξα το παράθυρο όμως δεν φαινόταν κανείς, μόνο κάτι σαν καπνός. Μόνο ένα φάντασμα θα μπορούσε να βρίσκεται σ’ εκείνο το σημείο. Δεν έχω καμία λογική εξήγηση να δώσω», ανέφερε η Γουόλς. Παράλληλα, ρεπορτάζ με τις φωτογραφίες της μετέδωσε βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο.