Μία από τις πιο γνωστές τραγουδίστριες της R&B, η Ann Marie, κατά κόσμον Τζόαν Μαρί Σλέιτερ, συνελήφθη στην Ατλάντα καθώς κατηγορείται ότι πυροβόλησε τον φίλο της στο κεφάλι, σε μια είδηση που άργησε πολλές μέρες μέχρι να βγει στη δημοσιότητα.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το CBS, η 24χρονη τραγουδίστρια από το Σικάγο πυροβόλησε τον συνομήλικό της άνδρα σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου στην πόλη Μπάκχεντ.

Όλα ξεκίνησαν όταν η αστυνομία δέχτηκε την κλήση του InterContinental Buckhead Hotel την 1η Δεκεμβρίου για πυροβολισμό.

Μόλις η αστυνομία έφτασε στο σημείο της επίθεσης, ο νεαρός ονόματι Τζόναθαν Ράιτ, εντοπίστηκε με μια σφαίρα στο κεφάλι, ενώ  ο νεαρός είχε χάσει πολύ αίμα, αλλά είχε τις αισθήσεις του και ήταν σε θέση να απαντήσει σε ερωτήσεις των αστυνομικών.

Ο Ράιτ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Grady Memorial και η κατάσταση του θεωρείται κρίσιμη.

Η 24χρονη συνελήφθη και μεταφέρθηκε στις φυλακές της κομητείας Fulton County, με κατηγορίες για κατοχή πυροβόλου όπλου για διάπραξη κακουργήματος και επίθεσης με θανατηφόρο όπλο.

Σύμφωνα με τα αρχεία του σωφρονιστικού ιδρύματος, η Ann Marie «ούρλιαζε υστερικά» όταν έφτασε η αστυνομία, και φέρεται να είπε σε έναν αξιωματικό ότι «το όπλο έπεσε από το τραπέζι στο δωμάτιο του ξενοδοχείου και εκπυρσοκρότησε», ενώ είπε σε άλλο αξιωματικό ότι αυτή και το θύμα είχαν προηγουμένως καυγαδίσει.

Να σημειωθεί ότι η Ann Marie έχει γίνει γνωστή με το τραγούδι «Secret», ενώ έχει κυκλοφορήσει τα άλμπουμ: «Ann Marie», «Unf-witable», «Tripolar», «Tripolar 2» και «Pretty Psycho», καθώς και το EP «Misunderstood».