Ο 25χρονος Ahmed Al Husseini κυνηγούσε με το Audi Q7 του θετού του πατέρα μια Porsche στη φημισμένη Moore Street στο Τσέλσι του Λονδίνου, έναν από τους ακριβότερους δρόμους της βρετανικής πρωτεύουσας. Έχασε όμως τον έλεγχο του 3λιτρου τζιπ εκείνα τα ξημερώματα του Αυγούστου 2019 και έπεσε πάνω σε μια σειρά από σταθμευμένα αυτοκίνητα, που είχε την ατυχία να είναι όλα τους πανάκριβα.

Ακόμα χειρότερα για τον νεαρό, στη δίκη του που ξεκίνησε αυτές τις μέρες η δικαστής τον προειδοποίησε πως μπορεί να μπει στη φυλακή, καθώς παραβίασε κατά πολύ το όριο ταχύτητας μέσα στην πόλη, κινούμενος με 110 χλμ/ώρα.

Η προφυλάκισή του «είναι πιθανή», του είπε από την αρχή η δικαστής Lindsey Rose, «αυτό είναι ένα πολύ σοβαρό ζήτημα».

Τα αυτοκίνητα που κατέστρεψε με τα καμώματά του ήταν, μεταξύ άλλων, μια McClaren των 300.000 λιρών, ένα Porsche Cayenne των 100.000 λιρών και μια Bentley Bentaya των 150.000 λιρών.

Ο Al Husseini εμφανίστηκε στο δικαστήριο με μπαστούνι, καθώς είχε τραυματιστεί στο ατύχημα. Για σοβαρό τραυματισμό του έκανε λόγο ο δικηγόρος του, Tony Nayager, ο πελάτης του θα χρειαστεί επέμβαση στο γόνατο.

Στο ατύχημα ζημιές υπέστησαν δύο ακόμα Porsche και άλλα δύο Audi Q7. Η Porsche που προπορευόταν του Al Husseini δεν εντοπίστηκε ποτέ.

Η αστυνομία εκτίμησε πως ζημιές υπέστησαν 11 πολυτελή αυτοκίνητα, συνολικής αξίας 1 εκατ. λιρών, σε έναν δρόμο που κάθε σπίτι αξίζει εξάλλου πάνω από 3 εκατομμύρια…