Στα χέρια των κινεζικών Αρχών κατέληξε ο 40χρονος Lin Dajun που κρατούσε αιχμάλωτη και αλυσοδεμένη σε αυτοσχέδιο κελάρι την πρώην γυναίκα του επειδή δεν μπορούσε να δεχθεί πως τον είχε εγκαταλείψει.

Σύμφωνα με τη Daily Mail ο 40χρονος έχτισε μυστικά το υπόγειο «κελί» όταν τον εγκατέλειψε και η δεύτερη γυναίκα του.

Μετά παρέσυρε την Lin Yan στο σπίτι του, με το πρόσχημα της συζήτησης, και κατάφερε να την κλειδώσει στο κελάρι.

Κατά τη διάρκεια της αιχμαλωσίας της η 35χρονη δεχόταν απειλές για τη ζωή της αν επιχειρούσε να το σκάσει. Ο Dajun της επέτρεπε να περπατά στο σπίτι όταν βρισκόταν κι εκείνος εκεί αλλά όταν έφευγε την κλείδωνε στο κελάρι.

«Ήταν προσκολλημένος πάνω της, δεν μπορούσε να δεχθεί πως τον είχε αφήσει κι έτσι αποφάσισε να τη φυλακίσει, την απειλούσε πως θα τη σκοτώσει», εξήγησε εκπρόσωπος της αστυνομίας, «η γυναίκα είχε τρομοκρατηθεί και δεν τολμούσε να δραπετεύσει».

Η σωτηρία της γυναίκας ήρθε με τον πιο απρόσμενο τρόπο: σε έναν έλεγχο απογραφής, ενώ ο νυν σύζυγός της είχε ήδη ειδοποιήσει τις Αρχές όταν κατάλαβε πως εκείνη είχε εξαφανιστεί. Η αστυνομία δεν είχε όμως εντοπίσει κανένα ίχνος της μέχρι την απογραφή.

Οι υπάλληλοι διαπίστωσαν πως ο άνδρας ήταν νευρικός ενώ ακουγόταν θόρυβος από το υπόγειο. Δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν βρήκαν το κελάρι και την αλυσοδεμένη γυναίκα…

Δείτε τις φωτογραφίες