Και εκεί που λες πως τα έχεις δει όλα, μια φωτογραφία έρχεται να ανατρέψει τα πάντα.

Μια επαγγελματίας dominatrix έβγαλε λοιπόν βόλτα τον σκλάβο της σε σουπερμάρκετ του Λος Άντζελες και το γεγονός έγινε viral, προκαλώντας κύματα κατακραυγής.

Πάνω από 100.000 likes και σχεδόν 10.000 σχόλια αργότερα, όλοι είχαν κάτι να πουν για τις εικόνες που εκτυλίχθηκαν στο κατάστημα οργανικών τροφίμων Erewhon.

Ο άντρας περπατούσε στα τέσσερα και τον έσερνε η αφέντρα του. Την οποία βρήκε τελικά η ιστοσελίδα Daily Dot. Τη λένε Mistress Lark και όταν τη ρώτησαν για την εικόνα, είπε απλά: «Ήθελα να πάρω χυμό».

Είπε μάλιστα πως ο φρουρός τους άφησε να περάσουν, τους άφησε να πληρώσουν τα πανάκριβα προϊόντα τους και μόνο μετά τους ζήτησε να αποχωρήσουν, καθώς ενοχλούνταν οι πελάτες.

Όσο για το σχόλιο που ανέβηκε στο Twitter και επιβεβαίωσαν τελικά κάποιοι, πως τους έδιωξαν γιατί χτυπούσε τον άντρα που έσερνε, λέει πως δεν έγιναν έτσι ακριβώς τα πράγματα.

«Δεν είχαμε ακόμα μπολάκι σκύλου. Πήραμε ένα μετά. Του έριξα μερικές τρυφερές ξυλιές. Όχι περισσότερες από δύο ωστόσο. Προσπάθησε να αγγίξει το πόδι μου πολύ ψηλά στον μηρό και δεν μου άρεσε. Δεν υπήρχαν κοντά πελάτες».