Θωρακισμένα προσπάθησαν να εισέλθουν στην Ιορδανία από την Συρία

Καταστράφηκαν από μαχητικά αεροσκάφη των βασιλικών ενόπλων δυνάμεων


ΚΟΣΜΟΣ
15:37
16/04/2014
Θωρακισμένα προσπάθησαν να εισέλθουν στην Ιορδανία από την Συρία
2
loading

Θωρακισμένα που προσπαθούσαν να εισέλθουν στο βασίλειο της Ιορδανίας, από την εμπόλεμη Συρία, καταστράφηκαν σήμερα από στρατιωτικά αεροσκάφη, όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι ένοπλες δυνάμεις της Ιορδανίας.

«Μαχητικά αεροσκάφη των βασιλικών ενόπλων δυνάμεων κατέστρεψαν σήμερα αρκετά θωρακισμένα οχήματα, τα οποία προσπαθούσαν να εισέλθουν στην Ιορδανία από την Συρία», επισημαίνει ο στρατός στην ανακοίνωσή του, στην οποία δεν δίνει περαιτέρω διευκρινίσεις.

Παράλληλα και η ιορδανική δημόσια τηλεόραση μετέδωσε σήμερα ότι η πολεμική αεροπορία της Ιορδανίας έπληξε και κατέστρεψε στρατιωτικά οχήματα που προσπαθούσαν να εισέλθουν στο ιορδανικό έδαφος από την Συρία.

«Η Βασιλική Πολεμική Αεροπορία κατέστρεψε έναν αριθμό στρατιωτικών οχημάτων που προσπαθούσε να διασχίσει τα σύνορα Ιορδανίας-Συρίας», μετέδωσε η δημόσια τηλεόραση, χωρίς να διευκρινίσει και αυτή περαιτέρω.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Ομηρος ομηρόπουλος

    ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΘΑ ΞΑΝΑΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ !! ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΞΑΝΑΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΜΕ ΑΡΜΑΤΑ ΘΑ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΜΕ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ !! ΑΛ ΚΑΙΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ, ΦΑΝΑΤΟΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ, ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΒΑΛΕ !!

    1. avatar pappakis

      αντάρα ότι νάναι έχεις ιδιωτικό δορυφόρο η περνάς από τους δελφούς που κ που ......

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει