Ο ανιψιός του «τσάρου» της κοκαΐνης αποκάλυψε εκείνη τη φορά που βρήκε μια πλαστική σακούλα γεμάτη με 18 εκατ. δολάρια σε μετρητά που είχε κρύψει ο θείος σε ένα από τα σπίτια του.

Ο Νικολά Εσκομπάρ βρήκε το κομπόδεμα έπειτα από ένα «όραμα», όπως λέει, που είχε και τον οδήγησε στα ίχνη των χρημάτων σε διαμέρισμα στο Μεντεγίν της Κολομβίας. Τα χρήματα ήταν «εντοιχισμένα» στο σπίτι.

Ο ανιψιός είπε μάλιστα πως αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που βρήκε λεφτά κρυμμένα από τα χεράκια του διαβόητου θείου.

Ο Νικολά ζει εξάλλου σε ένα από τα σπίτια του Εσκομπάρ εδώ και 5 χρόνια και «οσμίζεται», όπως λέει χαρακτηριστικά στη συνέντευξη στο Red+ Noticias, τα λεφτά πριν τα δει.

«Κάθε φορά που καθόμουν στην τραπεζαρία και κοιτούσα προς το πάρκινγκ, έβλεπα έναν άντρα να μπαίνει στον χώρο και να εξαφανίζεται. Η μυρωδιά εκεί μέσα ήταν τρομακτική. Μια μυρωδιά 100 φορές χειρότερη ακόμα και από κάτι που έχει πεθάνει».

Η δυσάρεστη οσμή προκαλείται, όπως μας λέει, από χαρτονομίσματα που έχουν χαλάσει μέσα στην υγρασία των κρυψώνων.

Ο ανιψιός δεν έχει βρει μόνο χαρτονομίσματα, αλλά και άλλα «κειμήλια» του θείου, μεταξύ αυτών μια φωτογραφική, μια χρυσή πένα, δορυφορικά τηλέφωνα, ακόμα και μια γραφομηχανή.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.