Πολλά έχουν δει τα μάτια μας και έχουν ακούσει τα αυτιά μας για περιπτώσεις ανθρώπων που δεν άντεξαν την καραντίνα και βρήκαν αρκετούς ευφάνταστους τρόπους ώστε να ξεγελάσουν τις αρχές.

Μία μακάβρια σκέψη είχε ο δήμαρχος μιας μικρής πόλης στο Περού ωστόσο. Ο Jamie Rolando Urbina Torres  αποφάσισε να… παριστάνει τον νεκρό για να γλιτώσει την σύλληψη.

Συγκεκριμένα, η αστυνομία πήγε να τον συλλάβει επειδή παραβίασε την καραντίνα που έχει επιβληθεί στην χώρα λόγω του κορονοϊού.

Έτσι οι αστυνομικοί τον αντίκρισαν ξαπλωμένο σε ένα ανοιχτό φέρετρο φορώντας μάσκα προσώπου και παρίστανε τον νεκρό.

Σύμφωνα με την αστυνομία και όπως μετέδωσε η Daily Mail, ο δήμαρχος παραβίασε την καραντίνα και πήγε να πιεί ποτό με τους φίλους του και μάλιστα όταν τελικά συνελήφθη αποκαλύφθηκε πως ήταν και μεθυσμένος.

Η πόλη, μαζί με το υπόλοιπο του Περού, τέθηκε επίσημα σε καραντίνα πριν από 66 ημέρες από την κεντρική κυβέρνηση.

Ωστόσο, οι θυμωμένοι ντόπιοι λένε ότι ο Torres έχει περάσει μόλις οκτώ ημέρες στην πόλη από την έναρξη της καραντίνας και χωρίς να εφαρμόσει κανένα μέτρο ασφάλειας απέναντι στον ιό.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.